Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukasz nowych znajomosci w Londynie i okolicach?

Polecane posty

Gość gość

www.facebook.com/groups/SzukamZnajomychWLondynie/ Szukasz nowych znajomości w Londynie i okolicach? Jeśli tak - to ta grupa jest właśnie dla Ciebie! Została ona stworzona z myślą o integracji nas - Polaków na emigracji... Jeśli szukasz osób, z którymi chciała/chciałbyś się zaprzyjaźnić, pogadać, wyjść na piwo/kawę/imprezę to powinieneś/powinnaś dołączyć do tej grupy. Będziemy organizować wspólne eventy, wycieczki i dużo innych atrakcji... Dzięki Wam, na pewno uda nam się stworzyć dużą, silną i zintegrowaną grupę Polaków w Londynie. Mamy nadzieję, że będziecie się z nami dobrze bawić, oraz milo spędzicie z nami czas... Dodaj swoich polskich znajomych z Londynu i powiększaj grupę, a może oni też poznają kogoś nowego? :) Grupa jest dla rodaków w Londynie i okolicach. Szukacie czegoś - pytajcie, macie coś do oddania - piszcie... :) Chcecie pomóc to odpowiadajcie ludziom, którzy szukają pomocy i pytają...

Gość kometka1988
Hej... Mam 26 lat, mieszkam niedaleko Ealingu...(10 min pociągiem od Ealing). Obecnie nie pracuje, wiec brakuje mi towarzystwa, moje stare się jakoś wykruszyło... każdy poszedł w swoja stronę... Mój mąż większość czasu spędza w pracy, a ja jakoś nie mogę sobie znaleźć zajęcia... Chętnie poznam dziewczyny w wieku ok 20-35lat, może uda nam się milo spędzić razem czas, poznać się, zaprzyjaźnić... Jestem gadułą, ale wysłuchać tez potrafię, lubię zakupy, kosmetyki i wiele wiele innych ;) przecież jestem kobieta ;) Jeśli masz ochotę mnie poznać to zapraszam do kontaktu :) Może uda nam się nawiązać fajną znajomość :) Pozdrawiam i do sklikania :) Kontakt: Lucky Star ;) kometka1988@uk.pl Email: kometka1988@uk.pl