Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wywyspałam sąsiadce śmieci pod drzwi i się tego nie wstydze

Polecane posty

Gość gość

syfiara ma bardzo śmierdzący nawyk zostawiania rano śmieci przed drzwiami które gniją do wieczora bądź nawet następnego dnia :o mieszka na 1 piętrze więc raczy większość osób smrodem śmieci ( a u nas nie segreguje się ich więc zapaszek jest). Dzisiaj z rana też tak zrobiła no więc po jakimś czasie podeszłam i po cichu wysypałam jej te śmieci na wycieraczkę :) Będzie miała niespodziankę po powrocie z roboty :)

Gość gość
a czego sie wstydzisz ? ja tez bym tak zrobiła a potem bym przez judasza spogladała jak zareaguje :P

Gość gość
ja bym sie nie odwazyla tak zrobic, jakos glupio by mi bylo, dlateo podziwiam cie za odwage i szacun. bardzo dobrze, sasiedzi napweno beda ci wdzieczni ze ustawilas babe, co to za durny wiesniacki zwyczaj wystawiania smieci (jakichkolwiek - niekoniecznie smierdzacych) przed klatke! plebejstwo i tyle. i do tego lenistwo, bo daleko do kontenera. juz ludzie nie wiedza jak sobie "ulatwiac" zycie. niedlugo beda torbe do pracy zostawiac na klatce, psa na dworzu 24/24 zeby nie musiec z nim wychodzic i jesc i gotowac beda w spozywczym zeby nie musisec taszczyc zakupow na 1 pietro.

Gość gość
haha no nie wiem, jakos tak glupio by mi bylo;) o ile to nie prowo, to napisz nam jej reakcje albo jak jej szlo sprzatanko;)

Gość gość
niestety nie zobaczę tego bo mieszkam 2 piętra wyżej :( a szkooooooda bo ciekawa jestem reakcji hehehe

Gość gość
popieram! bardzo dobrze. kiedys sasiadka mojej znajomej MYLA klatke schodowa woda z PRALKI ( te takie stare pralki) smierdzialo okropnie . to zostawilysmy jej kartke zeby z tej wody se zupe zrobila a nie raczyla nia sasiadow. poskutkowalo;p

Gość gość
łee szkoda a moze wyjdz niby po cos jak wroci mnie az korci zeby wiedziec jak zareagowała :P ja mam sasiadke która mysli ze cały budynek jest jej i wszystko nawet moj ogródek jest jej :P jej bym chetnie kubeł smieci na łeb wywaliła :P

Gość Ale to już było
SZACUN DLA CIEBIE! Bardzo mądrze postąpiłaś, może taką syfiarę oduczysz wystawiana śmieci w klatce?

Gość gość
E ja tez tak robię tzn. Sprzątam smieci wystawiam za drzwi a za chwile ktoś wynosi,gorzej jaj zapomni:)