Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pokazalibyście się brzydką osobą płci przeciwnej publicznie

Polecane posty

Gość gość
a dlaczego nie?

Gość gość
No, bo wasi znajomi potem by gadali o was, że jesteście z tą osobą.

Gość gość
i co z tego? Jeżeli bym z tą osobą była to znaczy, że mnie się podoba, więc mam w d***e co moi znajomy myślą. Jeżeli z tą osobą nie jestem, to też mam w to gdzieś, bo znajomi są w błędzie.

Gość gość
Gdyby mi kupił samochód i mieszkanie to czemu nie ;)

Gość gość
Mój facet nie jest jakoś superprzystojny, a na pewno nie taki typowy laluś, na jakiego laski lecą, i nie mam żadnych oporów się z nim pokazywać :D Mam jeszcze znajomego, który jest łysy na połowie głowy i utyka (po spieprzonej operacji), ale jest fajny i inteligentny, więc wisi mi, co sobie ludzie myślą o nim :)

>>>Czy pokazalibyście się brzydką osobą płci przeciwnej publicznie<<< Tak. Nie rozumiem dlaczego miałbym tego nie robić. x >>>No, bo wasi znajomi potem by gadali o was, że jesteście z tą osobą.<<< A g.wno mnie to obchodzi :D. Gdy wyszedłem kiedyś z domu, ze swoją wybitnie brzydką, ale bardzo dobrą koleżanką, to jeden ze znajomych podszedł i zaczął się z niej naśmiewać :(. Wybiłem mu obie jedynki i poszliśmy z koleżanką na spacer :).

Gość gość
Misio to ta kolezanka z pracy?A grubasów sie nie nasmiewali?

Gość gość
Tak twoja koleżanka była wybtnie brzydka,tylko dlatego bo ktos się z niej nasmiewał,s******l z Ciebie,a jakby była gruba to nawet bys jej nie nazwał brzydka nawet jakby 100 osób by się z niej nasmiewało fałszywy tuczniku.

>>>Tak twoja koleżanka była wybtnie brzydka,tylko dlatego bo ktos się z niej nasmiewał<<< A gdzie idioto, to wyczytałeś ??? x >>>jakby była gruba to nawet bys jej nie nazwał brzydka nawet jakby 100 osób by się z niej nasmiewało fałszywy tuczniku.<<< Do szczupłych nie należała :(. To, że ktoś ma wygląd nieatrakcyjny, nie jest związane z jego wagą. Inni mogli ją sobie, nazywać brzydką, ale nikt nie miał prawa kpić z niej z tego powodu i robić tego w jej obecności. Tak samo, jak nikt nie powinien mówić Ci, że jesteś bezdennie głupia, choć jest to prawda obiektywna :P.

Gość gość
Skoro nie była szczupła,to czemu twierdzisz ze była brzydka?Przeciez dla Ciebie tuczniki nie sa brzydkie...

Gość gość
Mam wielkie szczęście a być może jest to umiejętność otaczania się wartościowymi osobami i wiem, że moi przyjaciele nigdy by w taki sposób nie oceniali :)

Gość gość
Oczywiscie że z waga atrakcyjnosc jest bardzo zwiazana,moze ten gbur nabijał sie z jej nadwagi?Dka wiekszosci facetów gruba=brzydka.

>>>Mam wielkie szczęście a być może jest to umiejętność otaczania się wartościowymi osobami i wiem, że moi przyjaciele nigdy by w taki sposób nie oceniali<<< Ze zdaniem przyjaciół trzeba się liczyć :). Podejrzewam, że autorce tematu chodzi ogólnie o znajomych, a tych sobie nie wybieramy (np. sąsiada, który nabijał się z mojej koleżanki).

Gość gość
Nie pokazałbym się z brzydką kobietą, chyba, że to wyłącznie koleżanka. Dlatego moje dziewczyny zawsze muszą wyglądać reprezentacyjnie. Są wysokie, szczupłe i zgrabne. Natomiast do sexu mam różne kobiety, ale z nimi bym się nie pokazał, bo wstydziłbym się ich z różnych powodów. Powody mogą być różne, albo nie są zbyt piękne, albo są zbyt grube, albo od razu widać, że to jakaś zdzira i blachara. Także jak facet was dyma i nie chce z wami nigdzie wychodzić, to bez względu na to co by mówił, możecie kochaniutkie być pewne, że się was WSTYDZI !

Gość gość
ale odkrycie...dlatego właśnie nigdy nie spotykałabym się z kimś komu się nie podobam, to trochę głupie, nie sądzisz?

>>>Oczywiscie że z waga atrakcyjnosc jest bardzo zwiazana,moze ten gbur nabijał sie z jej nadwagi?Dka wiekszosci facetów gruba=brzydka.<<< Z dzielenia ludzi wg wagi wyrasta się :D, no chyba, że ktoś na całe życie pozostaje niedorozwiniętym dupkiem :P. Moja koleżanka nie była otyła, miała tylko niezbyt atrakcyjną powierzchowność. Nadrabiała ją bardzo ciepłą i życzliwą ludziom osobowością :).

>>>Nie pokazałbym się z brzydką kobietą, chyba, że to wyłącznie koleżanka. Dlatego moje dziewczyny zawsze muszą wyglądać reprezentacyjnie. Są wysokie, szczupłe i zgrabne. Natomiast do sexu mam różne kobiety, ale z nimi bym się nie pokazał, bo wstydziłbym się ich z różnych powodów. Powody mogą być różne, albo nie są zbyt piękne, albo są zbyt grube, albo od razu widać, że to jakaś zdzira i blachara. Także jak facet was dyma i nie chce z wami nigdzie wychodzić, to bez względu na to co by mówił, możecie kochaniutkie być pewne, że się was WSTYDZI !<<< x Jak to dobrze, że za dwa tygodnie wrócisz do podstawówki :D :D :D.

Gość gość
A skad wiesz czy temu sasiadowi nie chodziło o to ze ta twoja koleżanka ma nadwagę?

>>>A skad wiesz czy temu sasiadowi nie chodziło o to ze ta twoja koleżanka ma nadwagę?<<< Bo dzień wcześniej dymał osiedlową cichodajkę o takiej samej budowie i na jej wygląd nie narzekał. Czy takie tłumaczenie dotarło do Twojego móżdżka ?

Gość gość
To ze ja "dymał" nie znacczy że lubi takie,i czemu nazywasz ja "wybitnie brzydką" to swiadczy o Tobie a nie o twoim sasiedzie,moze chodziło mu o jej ubiór,albo specjalnie ja wysmiał bo miał zły dzien i musiał sie na kims wyzyc?Właśnie sporo jest takich facetów co wyśmiewa sie z kobiet z nadqaga a jak nie mają innych chetnych,to własnie idą z takimi do łóżka.

>>>To ze ja "dymał" nie znacczy że lubi takie<<< Gdybym nie wiedział, że ją lubił, to bym tego przykładu nie podał. x >>>czemu nazywasz ja "wybitnie brzydką" to swiadczy o Tobie a nie o twoim sasiedzie<<< Ja jej nie obrażam, tylko STWIERDZAM OBIEKTYWNY FAKT. Czym innym jest nabijanie się z kogoś, a czy innym stwierdzenie, że wiele lat wcześniej, przyjaźniło się z dziewczyną, którą większość mężczyzn uważało za WYBITNIE BRZYDKĄ. Np. to, że ktoś ma krzywe zęby jest faktem obiektywnym, a to, że ktoś się z tego śmieje jest chamstwem. x >>>moze chodziło mu o jej ubiór,albo specjalnie ja wysmiał bo miał zły dzien i musiał sie na kims wyzyc?<<< Wybiłem sąsiadowi zęby, więc doskonale wiem: z jakiego powodu doszło do rękoczynu. I żeby uniknąć dalszych pytań informuję, że potem utrzymywałem z tym sąsiadem dobre kontakty.

Gość gość
Nie jestem pustakiem więc nie mam tego typu dylematów.

Gość gość
Misio1 lubił ja bo nie miał wyboru,myslisz zeby się przyznał do tego ze bzyka ja bo nie moze miec zgrabnej?Twój sasiad to gbur,i nie wazne jak wygladała twoja kolezanka,a swoja droga gdybys naprawde ja lubił nie pisał bys ze była wybitnie brzydka,niby z jakiej racji?Jeśli lubimy kogos to nie ma znaczenia jak dana osoba wyglada ani nawet nie komentujemy jej,nie wazne czy obiektywnie Misio1 kolejny pokazujesz jaki jestes jestes CHAMEM I TYLE!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja mysle ze gdyby twoja kolezanka byłaby łatwa to tez by ja polubił:P

Gość gość
A skad mozesz wiedziec ze większosc mezczyzn ja za taka uwazała?Nie znasz idioto wszystkich facetów na swiecie...

>>>Misio1 lubił ja bo nie miał wyboru,myslisz zeby się przyznał do tego ze bzyka ja bo nie moze miec zgrabnej?<<< Wyobraź sobie MATOLE, że można przyjaźnić się z kimś i go nie bzykać. Nie każdy ma zamiast mózgu organ płciowy. x >>>Twój sasiad to gbur,i nie wazne jak wygladała twoja kolezanka<<< Sąsiad był wypity i gdyby nie grzebał przy swoich obluzowanych jedynkach, to być może nie wypadłyby same. Odnoszę wrażenie, ze w porównaniu z Tobą był jednak bardzo inteligentną i kulturalna osobą :D :D :D. x >>>swoja droga gdybys naprawde ja lubił nie pisał bys ze była wybitnie brzydka,niby z jakiej racji?<<< Bo wg WSZYSTKICH zananych mi mężczyzn BYŁA :(. Dlatego traktuję to jako fakt obiektywny. x >>>Jeśli lubimy kogos to nie ma znaczenia jak dana osoba wyglada ani nawet nie komentujemy jej,nie wazne czy obiektywnie<<< Nie widziałęm jej od dwudziestu lat, więc trudno powiedzieć, że ją aktualnie lubię. Mam miłe wspomnienia :). Ocena jej atrakcyjności, była konieczna do logicznego napisania postu. x >>>Misio1 kolejny pokazujesz jaki jestes jestes CHAMEM I TYLE!!!!!!!!!!!!!<<< Posłuchaj Mindy: to, że nie odpowiadam na Twoje głupie (często chamskie) maile, nie oznacza, że jestem chamem. Oznacza tylko, ze nie mam ochoty utrzymywać kontaktu z niektórymi osobami :(.

Gość gość
Misio jaki ty jestes powalony,no oczywiscie facet który zwyzywał twoja koleżankę który mu nic nie zrobiła,napewno był klturalniejszy od osób które uważaja to za chamstwo.Ty jestes taki sam jak on,dodatkowo zapomniałes dodac ze sam jestes odrazajacy z wyglądu!

Gość gość
Odnoszę wrażenie, ze w porównaniu z Tobą był jednak bardzo inteligentną i kulturalna osobą smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . x x Brak słów,ten Misio naprawdę ma cos z mózgownicą.