Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pokazalibyście się brzydką osobą płci przeciwnej publicznie

Polecane posty

Gość Mindymindy
misio a ja mam dla ciebie goracą prośbę możesz sie odchrzanic od mojego nicku?

>>>Misio jaki ty jestes powalony,no oczywiscie facet który zwyzywał twoja koleżankę który mu nic nie zrobiła,napewno był klturalniejszy od osób które uważaja to za chamstwo.<<< Znałem go, dlatego mam uzasadnione podejrzenie, że posiadał dużo większą inteligencję i kulturę od osoby, która ze mną usiłuje polemizować :(. Wtedy był pod wpływem alkoholu i uważał swoje grubiańskie zachowanie, za dobry żart. Po wytrzeźwieniu doszedł do wniosku, że słusznie dałem mu w mordę. x >>>Ty jestes taki sam jak on,dodatkowo zapomniałes dodac ze sam jestes odrazajacy z wyglądu!<<< Ja Twojego wyglądu nie oceniam, bo go nie widzę, ale mogę ocenić Twój dojmujący brak inteligencji :D, po treści Twoich postów :D. Współczuję tak wielkiej głupoty.

Ciekawe ze potrafisz pisac o swojej byłej kolezance jaka to była brzydka,ale na kolegę nie potrafisz ani jednego złego słowa powiedziec.

>>>A skad mozesz wiedziec ze większosc mezczyzn ja za taka uwazała?Nie znasz idioto wszystkich facetów na swiecie...<<< Wywnioskowałem z tego, co mówili ci, których znałem. Zwracam Ci uwagę MATOLE, że większość nie oznacza wszystkich mężczyzn na świecie.

>>>Ciekawe ze potrafisz pisac o swojej byłej kolezance jaka to była brzydka,ale na kolegę nie potrafisz ani jednego złego słowa powiedziec.<<< Ponieważ koleżanka piękna niestety nie była :(, a kolega był mądrzejszy od mojego interlokutora :), bo nie powtarzał ciągle tych samych głupot pt.: WSZYSTKO, CO GRUBE JEST BRZYDKIE :(.

Gość gość
misio1 dziś Jesteś głupkiem. Na żywo jakbym ci pierdolnął to byś leciał od razu na policję i to z płaczem. Frajer, lamus, jednym strzałem takich zabijam.

o koleżanka piękna niestety nie była smutas.gif x No i co z tego?Nie zmienia to faktu ze twój kolega to skończony gbur,niestety twoje wypowiedzi dużo swiadcza o Tobie.

Gość gość
po co karmicie trola?

>>>Jesteś głupkiem. Na żywo jakbym ci pie**olnął to byś leciał od razu na policję i to z płaczem. Frajer, lamus, jednym strzałem takich zabijam.<<< Serdecznie zapraszam na Śląsk :D :D :D. Mojego maila znajdziesz pod moim nickiem. Wprawdzie nie mam zwyczaju umawiać się na ustawki, ale z przyjemnością zrobię dla takiego gieroja wyjątek :P. Zdradź mi jeszcze: strzelasz z dziury w zadku, czy z języka?

>>>No i co z tego?Nie zmienia to faktu ze twój kolega to skończony gbur<<< Czy ja gdzieś napisałem, ze jego zachowanie było wtedy kulturalne? Naucz się czytać ze zrozumieniem, zanim znowu zbezcześcisz klawiaturę :P. x >>>twoje wypowiedzi dużo swiadcza o Tobie.<<< Wiem. Dlatego się pod nimi podpisuję :).

Drogi gościu z 17:21: wygląda na to, że jeden z nas rzeczywiście jest FRAJEREM i LAMUSEM. x Nadal czekam, aż ten frajer i lamus odezwie się na mój mail. x Do tych, którzy podpisać się pod swoimi postami boją, to ja niestety napisać nie mogę :(.

Gość gość
misio1 jesteś rasowym durniem taki zwykły głupek

Gość gość
Какого хуя админ не сделал подтверждение email?

>>>misio1 jesteś rasowym durniem taki zwykły głupek<<< Bezimienne PSY SZCZEKAJĄ, A KARAWANA IDZIE DALEJ :D :D :D.