Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkapijacamleko

Zupa mleczna w szpitalu po porodzie

Polecane posty

Gość matkapijacamleko

Gdy urodziłam syna kolejnego dnia rano na sniadanie dostałam zupe mleczną. Moja koleżanka gdy to usłyszała zaczęła wykrzykiwać na jakim zadupiu ja rodziłam, i jak mogłam być tak głupia by karmiąc dziecko spożywać mleko krowie :D Koleżanka ma prawie roczne dziecko, karmi naturalnie i twierdzi że ani grama mleka nie wypiła przez ten czas bo dziecko miałoby zaburzone trwaienie bialłka etc bla bla bla :o Wy tez tak świrujecie?!

Gość gość
Ja poprostu nie lubie mlekaa ta twoja kolezanka to co jadla,same korzonki i woda ze zrodelka popijala

Gość matkapijacamleko
Tak pije wode butelkowana i taka też używa do robienie herbaty, nie używa masła oraz nie je jajek, po zajściu w ciąze mam wrażenie że jej odbiło :o Zastanawiam się jak jej dziecko które nigdy nie zetknęło się z białkiem mleka krowiego zareaguje gdyż chyba kiedyś jakiś serek czy mleko zje...

Gość gość
Ja rodziłam na zadupiu zwanym miasto stołeczne Warszawa i tam też mi dali zupę mleczną po porodzie :D Ja uwielbiam mleko i wszelaki nabiał. Dziecko ma 4 lata, żadnej alergii w życiu nie miało, w pierwszym roku przedszkola był 3 razy chory. Dla mnie dzień bez jogurtu dniem straconym :) Mam 33 lata i ani jednej plomby... nigdy nic nie złamałam.

Gość Jakie to dziwne
Rodziłam w dużym mieście w prywatnej klinice; też dostałam zupę mleczną na śniadanie,do tego kostka masła, bułeczka, twarożek oraz dżem. Karmiłam piersią i zawsze jadłam zupę mleczną, piłam bawarkę, dużo nabiału również.Moje dzieci są zdrowe.Chyba nienormalna ta Twoja koleżanka jest.Moje dzieci są zdrowe; mają 2 i 5 lat.Przez ten czas chyba 2 razy miały katar.

Gość gość
ja też karmie już 8 miesięcy i mleko, jogurty, masło to podstawa :) dziwie sie twojej koleżance, później będą pretensję że dziecko jest alergikiem albo jakieś inne cuda wyjdą.

Gość gość
Nie ma co dyskutować. Nie dali by w szpitalu karmiącej matce jedzenia, które może zaszkodzić dziecku.

Gość gość
ja w szpitalu dwa razy dziennie dostawalam zupe mleczna na sniadanie i na kolacje

Gość gość
Najczęściej kobieta po porodzie dostaje zupe mleczną, wiec nie ma w tym nic złego. Znam takie nawiedzone kobiety które cudują że aż głowa mała.