Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według Was przegrałam życie

Polecane posty

Gość gość

24 latka z jedynie średnim wykształceniem, bez studiów, zawodu, doświadczenia, pracy, pieniędzy… jestem bardzo aspołeczna i choruje na depresje, w życiu spotkało mnie ardo dużo traumatycznych przeżyć...

Gość gość
tez mam depresje i jestem aspołeczna, a mimo to niedlugo ide na studia i do pracy. gdybym w wieku 24 lat miala taka sytuacje jak ty, to bym sie do reszty zalamala. jak masz traumy to je lecz

Jeszcze zbyt dużo życia zostało przed Tobą, by jednoznacznie stwierdzić, że je przegrałaś. Jednak musisz walczyć z tym losem i próbować coś zmienić. Powodzenia.

Gość gość
mozesz skonczyc jakis kurs, albo studium podyplomowe dla sekretarek, nauczyc sie jezyka, wyjechac na jakis czas za granice, zdobyc doswiadczenie i tak dalej itak dalej jestes mloda i choc pewnie teraz, na tym etapie swojego zycia tego nie wiesz, to JESZCZE CALE ZYCIE PRZED SOBA:) sluchaj pozytywnej muzyki, ogladaj pozytywne filmy, duzo cwicz, albo chociaz spaceruj, usmiechaj sie do ludzi, nawet jak nie masz ochoty, czytaj fajne ksiazki, porozmawiaj z kims, kogo uwazasz za autorytet, otaczaj sie madrymi ludzmi... jjeszcze wszystko przed toba, jeszcze wszystko mozesz zmienic ale trzeba w to uwierzyc i przede wszystkim chciec i miec odwage zaczac inaczej zyc!! powodzenia!!!