Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy to prawda, panowie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Bo facet jest sie w stanie spuscic wkladajac za przeproszeniem penisa do rury od odkurzacza i bedzie mial orgazm. koniec cytatu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mam odkurzacz, nie zawaham si臋 go u偶y膰 w celu naukowym na pierwszym m臋偶czy藕nie jakiego spotkam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po co zaraz odkurzacz. niekt贸rym wystarcza czajnik, albo szczebelki w starym kaloryferze. :D temat jest chyba kontynuacj膮 innego kt贸ry mija艂em niedawno. Widac informacje tam ujawnione nadal szokuj膮. :classic_cool: nie wiem dlaczego zreszt膮, niekt贸re kobiety sa w stanie dojsc z dilda, wibratora, cukinii, dezodorant贸w o butelkach po szampanie nie wspominaj膮c. nazywamy to masturbacj膮. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Eeeej, uzylem tego wyrazenia w przenosni, w innym temacie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
raaaany, ludzie, co was napadlo!? co za pytania... mowi sie tak dlatego, ze facetom w porownaniu do kobiet latwiej jest osiagnac orgazm. nie potrzebuja uczuc, czuc sie bezpiecznie, zaufania, gry wstepnej, itd itp. (nie czepiajcie sie slowek, upraszczam..) poza tym bywaja malo wybredni... ;-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem wybredny "poci膮ga" mnie tylko ZELMER

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie te偶. I to zielony. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
/ ktorys probowal? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie, pr贸buj臋 bronic si臋 przed tym ostatkiem si艂, ale kiedys m贸j op贸r si臋 za艂amie. :classic_cool: poza tym, na jakims portalu ero czytalem wyznania jednej niemki, kt贸ra da艂a si臋 skusic swojemu odkurzaczowi - i podobno super by艂o. tak ze dziewczyny uwazajcie, to nie tylko tak, ze odkurzacze nas ci膮gn膮. one czychaja na ca艂膮 ras臋 ludzk膮. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale odkurzacz ma rodzaj stymulacji przeciwstawny do oczekiwanego, u kobiet. to ona musiala byc masochistka. chyba, ze uzywala go jako substytutu frykcji. ale wtedy to tez nieprzyjemne. nie ma tych krzywizn przeciez.. |

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona go u偶ywa艂a do "ssania sobie" 艂echtaczki a nie do wk艂adania do srodka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na podobnej zasadzie ssanie penisa tez jest przyjemne, wytwarza podcisnienie czyli zwi臋ksza nap艂yw krwi do niego.

Udost臋pnij ten post