Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radek123321

Nie mam szans na miłość muszę się z tym pogodzić

Polecane posty

Witam mam 19 lat, od jakiegoś czasu przemyślałem sobie że nie mam szans na miłość nie jestem wcale brzydki dziewczyny mnie lubią tylko, boje się że nie poradzę sobie w życiu, a tak naprawdę to bardzo pragnę mieć bardzo dziewczyne ale one wolą chamów itd. Jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny, od jakiegoś czasu przestałem się interesować dziewczynami wogóle nie rozmawiam z dziewczynami w moim wieku, po prostu miłość nie jest dla mnie mogę tylko o tym pomarzyć. Tylko inteligentni i ludzię z pieniędzmi mogą mieć dziewczyne nie ja. Już po prostu się z tym pogodziłem że nie mam szans.

Gość dssssss
To ja mam 23 lata i też nie miałem, ale może dlatego, ze dzisiejsze dziewczyny są jakieś niemądre ? Ciężko spotkac kogoś fajnego, zwłaszcza w dzisiejszym społeczeństwie, gdzie liczy się, kto jest lepszy, ile więcej zaliczył, ile kto co ma, kto kim jest.

>>>Tylko inteligentni i ludzię z pieniędzmi mogą mieć dziewczyne nie ja. Już po prostu się z tym pogodziłem że nie mam szans.<<< Dobrze kombinujesz :D :D :D. Ja też zawsze tłumaczę kobiecie, że nie jestem tak inteligentny, jak ona :). To działa na kobiety lepiej, od najsłodszych komplementów :D :D :D.

Wiek 19 lat nie zawsze idzie w parze z rozsadkiem. Moze nie bedziesz mial dziewczyny ale bedziesz mial kobiete :) Na kazdego przyjdzie pora, czasami warto czekac.