Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertrooda

jak sprawdzić czy facet nie jest ze mną ze wzgledu na kase?

Polecane posty

Gość gertrooda

jakies pomysły? bo zaniepokoił mnie pewien tekst... a może tylko sobie wkręcam.. ale sprawdzić zawsze można :)

Gość gość
jaki tekst?

Kładź jakieś większe sumy i patrz czy ci nie podkrada :) Takie rzeczy się czuje, nie ma tu możliwości sprawdzenia kogoś, chyba, że naprawdę przegnie palę.

Gość gość
Powiedz, że cię zwolnili z roboty i przez jakiś czas będziesz bez kasy. Jak cie zostawi to wiadomo.

Gość gość
Dokładnie poeuedz że zostalas goła i wesoła i czy mógłby Ci pomóc finansowo

nie sadze zeby facet umawial sie z dziewczyna ze wzgledu na kase. to dziala w druga strone ale nie u facetow....

Gość gość
albo juz nic .

Gość gość
popros go o pozyczke pewnej sumy. jak cie zapyta po co ci potrzebne to powiedz, ze masz maly Problem finansowy ale ze wzgelu, ze za krotko sie znacie nie chcesz mu wszystkiego o sobie opowiadac.

Gość gość
A utrzymujesz go ? Kupujesz ciuchy jedzenie? Dajesz kieszonkowe ? Bo jesli nie to chyba oczywiste ze nie jest z toba dla siana kazdy facet i kobieta chce miec partnera/ke ktora dobrze zarabia co w tym zlego? Chcialabys miec faceta ktory wiecznie groszem nie smierdzi? To generuje problemy czesto sie konczy rozwodem uczucia uczuciami a w pewnym wieku do glosu dochodzi tez rozsadek pozdrawiam :)

Gość gość
nie sadze zeby facet umawial sie z dziewczyna ze wzgledu na kase. to dziala w druga strone ale nie u facetow.... xx to mało wiesz o świecie. Osobiście byłam z takim palantem. A ja myślałam , że go moja uroda pociągała. Owszem to też, ale najbardziej m u imponowało , że mam kasę.

Gość gość
powiedz tak jak ci tu radzą.Straciłaś pracę. Jeżeli poprosisz o pożyczkję, a wie że jestes zaradna, czy masz ustawionych rodziców itp. to pożyczy bo będzie wiedział ze na pewno oddasz.

Gość gość
Znałam dwóch takich, co na kase lecieli.