Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz pytania

Polecane posty

Gość gość

kochalam sie z moim chlopakiem pierwszy raz, tzn pierwszy raz w zwiazku i moj pierwszy raz. Bylo calkiem przyjemnie, chociaz troche bolalo. Trwalo to wszystko ok 2h, tzn w trakcie robilismy przerwy zeby polezec. Mam glupie pytanie, on caly czas mial na sobie jedna gumke, po wszystkim nie zdjal jej tylko sie ubral. Czy to znaczy ze nie skonczyl? Wydalo mi sie to troche dziwne.

Gość gość
Moze zapomniał tak był podniecony sytuacja

Gość gość
oj, dziwnie sie teraz czuje z tym :( myslalam ze dobrze mu bylo a tu takie rozczarowanie...

Gość gość
kilka razy przerywalismy bo mnie bolalo albo bylo mi niewygodnie i sie zamienialismy. Czy to go moglo rozpraszac?

Gość gość
Napewno było mu super nawet jak nie skończył z toba to dokończy raczka ty tez pewnie czesto tak robisz

Gość gość
No tak moze był bliski a ty przerwalas potemusial na nowo sie rozkrecac a po ile macie lat?

Gość gość
on 28 ja 22.

Gość gość
Musze teraz wyjść jak mozesz to podaj maila to pozniej popiszemy. A swoja droga to nie jesteście tacy starzy i w tym wieku to on powinien szczytowac szybko

Gość gość
tak sie zastanawialam czy to nie trwa za dlugo. Ale musibyc mna rozczarowany, wszystko zepsualam. Ja soba jestem. A tak sie cieszylam ze chce, ze sie nie wstydze swojego ciala, ze mowie mu czego chce i nie leze jak kloda. A tu porazka :(

Gość gość
napisz tu wieczorem, bede po 22.

napewno nie był rozczarowany. Napewno jestes piekna młoda kobieta wiec nie masz co wstydzic sie swojego ciała, a ze nie jestes jak kłoda to bardzo duzy plus:)

Gość gośćgość
nie prawda że napewno nie doszedł:) wiem ze swojego doświadczenia

Gość gość
"Ale musi byc mna rozczarowany, wszystko zepsualam. Ja soba jestem. A tak sie cieszylam ze chce, ze sie nie wstydze swojego ciala, ze mowie mu czego chce i nie leze jak kloda. A tu porazka" Nie bierz, powtarzam, NIE BIERZ tego do siebie, tzn ze jest to twoja wina. To dobrze ze chcesz, i ze jestes sobą, i ze sie nie wstydzisz. To wszystko co wymieniasz jest ok. Czasem jest trudniej dojsc, albo np prezerwatywa jest za ciasna i tłumi wszystko, albo nie wiem, zmęczenie, albo wręcz zbytnie podniecenie ze strony faceta i blokada, albo presja na to "zeby bylo idealnie" i facet sie blokuje. Róznie bywa i rózne moga byc powody. Jezeli to wszystko co wymieniasz jest tak jak piszesz, to z toba jest wsio ok i nie dołuj. nastepnym razem wyjdzie. Albo jeszcze nastepnym. A jak nawet nie, to po prostu pogadajcie o co chodzi.

Gość gość
nie wiedzial ze to moj pierwszy raz, nie powiedzialam mu. on na nic sie nie skarzyl, nawet jak zmienialimy pozycje bo mnie bolalo czy jak przerywalam bo bylam za sucha. Czasem tylko poprawial moja pozycje. Nie robilam w trakcie nic z jego penisem bo nie wiedzialam co i czy moge gdy jest w gumce zeby jej nie uszkodzic. Dotykalam go tylko zeby nakierowac na wejscie. I czy to normalne ze wszystko tyle trwalo? Strasznie to glupie ale chcialabym zeby ktos odpowiedzial.

Gość gość
tak to wszystko było normalne:)

Gość gość
nie wiem dalej co z nim robic, czy i jak dotykac zeby mu nie przeszkadzac w dojsciu. Nie wiem tez czy mu sie przyznawac ze to byl moj pierwszy raz.