Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby gdzie te kobiety z "kobiecami kształtami" które od facetów nie moga sie od

Polecane posty

Gość gość

maja tyle powodzenia?Ja widzę tylko ze za szczupłymi się faceci uganiają,czasami zbyt szczupłymi z minimalnym biustem i jakos im to nie przeszkadza tak jak wam ze płaskie itd.napewno mają większe powodzenie od "kształtnych".

Gość gość
Bo te kobiety na kafe sobie dodają ze byle kto sie usmuiechnie to juz mysla że leca na nie.

Gość gość
a ja myślę, że w Polsce po prostu nie ma dużo kształtnych kobiet. Większość ma płaskodupie i brak talii - więc jak taka przytyje to dalej nie ma "kobiecych kształtów", ale tak sobie wmawiają. Te szczęściary które są szczupłe i mają kobiece kształty biją na łeb wszystkie inne.

Gość gość
Mi chodzi o te co nie maja figur modelek,a mimo to pisza ze maja powodzenie.

Gość gość
bo z dwojga złego lepiej mieć szczupłą laskę bez kształtów niż bezkształtną grubą.

Gość gość
Figura modelek... serio figura modelki jest tak pożądana nie licząc tego że laska ma długie nogi (ale za to jest wyższa od faceta często ;P)

Gość gość
Taka chuda też jest bezkształtna, jak nie ma talii i bioder ale lepsze uczucia estetyczne wzbudza niż otyła.

Jak ktoś prowadzi szczęśliwe życie, spełnionego człowieka, to nie ma czasu na czytanie i pisanie na tym przepełnionym zwichrowanymi, pełnymi agresji, przygłupimi nieudacznikami forum (przepraszam osoby inteligentne podczytujące to miejsce dla rozrywki). Zmuszony byłem przebywać w bardzo różnych grupach społecznych. Muszę z przykrością przyznać, że tyle głupoty, prymitywizmu i chamstwa co na Kafe, nie spotkałem nawet wśród prawdziwej patologii, którą w ramach obowiązków kuratora musiałem obserwować. Po co szczęśliwa, pulchna kobieta miałaby tutaj coś napisać? Po to, by zostać natychmiast wyśmiana i zwyzywana od najgorszych?

Gość gość
Misio wczoraj pisałeś że twoja koleżanka mimo tego ze była fajna,nie miała powodzenia bo była wybitnie brzydka:PWiec sam widzisz że dobre nastawienie nie daje powodzenia w życiu tylko wyglad wiec spadaj jełopie!

Gość pinacolada biała
bo Wam się mylą z kobiecymi kształtami z tucznikami. ja jestem szczupła a nie wychudzona, mam wcięcie w talii, wystający kształtny tyłek i spore ale nie wielkie cycki. i to są kobiece kształty, a nie to co mają kobiety z nadwagą...

Gość gość
Hahhaahh ,,kobiecie kształty,, to myślą,ze maja te idiotki które są po prostu GRUBE badź SPASIONE nawet.

Gość gość
To prawda,kobiece kształty to ma Katty Perry,a nie jakas baba w rozmiarze 42.

Gość gość
mylą się bo w pl przeważają dwa rodzaje kobiet, szczupła (nazywana złośliwie chudą) i otyła (nazywana pieszczotliwie pusią)

Gość gość
A niektórzy nazywaja otyłe kobiety ze maja kobiece kształty.

Gość pinacolada biała
a te które są szczupłe i mają kształty mają powodzenie, słyszę często komplementy mimo iż jestem zajęta, że mam świetne nogi, fajny tyłek i dobre cycki.

Gość gość
Jeżeli nadwaga nie jest ogromna, to kobiety mają jakieś tam powodzenie. Jeżeli kobieta jest z lekką nadwagą (tak do 5 - 6 kilo), to nikt z tego powodu tragedii nie robi i nie odrzuci jej. Jeżeli natomiast kobieta jest otyła i na bokach robią się jej "seksowne wałeczki", na plecach nad i pod stanikiem też, czasem nawet rośnie "druga broda", to już wtedy jest gorzej. Kobietki z otyłością muszą więcej dźwigać (te dodatkowe kilogramiki), serduszko też wiecej pracuje, więc szybciej się męczą, czasem obficiej pocą, więc i zapach im się zmienia, a na to meżczyźni też są czuli.

Gość gość
Ja mam płaski brzuch, szerokie biodra, ładny tyłek (już taki większy), długie nogi, bardzo duże wcięcie w talii, piersi małe, rozmiar b. Oglądają się za mną, ale nikt się nie ugania jak to niektóre piszą. Taka prawda, figurę mam zajebistą, to akurat wiem sama. Ale to wcale tak nie jest, że faceci podchodzą i zaczepiają na ulicy. Za granicą tak, często ktoś oczko puści albo zapyta o numer, ale w Polsce tylko się spojrzą. Polacy są wstydliwi

Gość gość
Dla facetów kobiece kształty to sylwetka Katty Pery.

Gość gość
Michałl ja nie widziałam nigdy grubaski z ładna twarza,tylko te mocno umalowane:PZa dużo fotoshopów sie naogladałes.

Gość gość
Michałł zdechniesz k****arzu!

>>>Michałł zdechniesz k****arzu!<<< I to jest WSZYSTKO, co może wydalić z siebie, móżdżek wrogów kobiet puszystych :( :D :D :D.