Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina tym się różni od bidnych roboli

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dzięki Bogu nie masz wiedzy na temat cudzych zarobków

Gość gość
Wśród polonistów trudno o kogoś z klasą, to biedacy z niską pensją, nie zadaję się z takimi. Chude to to, w tanich oprawkach i tanich sweterkach.

Gość gość
idę trochę popierdzieć fiołkami na tym złotym sedesie, bo właśnie robole mi go dostarczyli, jak ktoś będzie pisał tzn. że to mój podszyw, więc się nie pień za wiele plebsiku

Gość szczęśliwa biedaczka
szkoda ,że już idziesz. a tak chciałam jeszcze zaistnieć...

Gość gość
o widzę, ze plebejusze się rozszaleli na moim topiku :D Chwilę mnie nie było a tu jak samowolka. Chcecie choć przez chwilę posmakować, jak to jest być bogatym? ha ha ha Kundelki wy, paproszki na drodze nic nie znaczące. Ten świat należy do takich jak ja.

Długo ci zeszło. Tak daleko masz do tego wychodka? Lepiej było postawić bliżej chałupy, a nie za stodołą.

Gość gość
ale ujadacie, ale was to boli... żal normalnie anusa ścisnął, że przez tydzień się nie wypróżnicie. Może lewatywka? Poproszę ktoregoś doktorka co u nas na koloacyjkach bywa. Przeczyścicie jelita, świat wyda wam się lepszy. Wasz ubogi światek bidoty

Gość gość
A na czym się dorobiliście, na produkcji srajtaśmy? ;) Bo to chyba jakaś twoja obsesja? Nie żebym uważał, że to uwłaczające. Z ciekawości pytam.

Gość gość
znam wiele bogatych osób ,ale nigdy im nie dorównasz. jesteś zbyt słaba,żeby być bogatą.

Gość gość
o srajtaśmę pytaj tych specjalistów co tu na takie tematy piszą. U nas srajtaśmą zajmuje się kobiet. Mnie to tyle interesuje, że MA BYĆ w toalecie.

Gość gość
Kundelku. Bogatym się po prostu jest. Nie trzeba być silnym, słabym. Wystarczy być bogatym. Wszystko inne samo przyjdzie. Z perspektywy swojego kundlowskiego życia oczywiście nie możesz tego widzieć, ani wiedzieć.

Gość gość
gość dziś w takim razie ty nie należysz do tych najbogatszych. jesteś taka jak my :)

Gość gość
To prawda- ci biedniejsi na codzien nie traktują osób majętnych jak przyjaciół-gdy tylko zajdzie jakaś potrzeba nagle odnawiają z nimi kontakty....

Gość gość
Zaczynasz pierwszy komentarz od srajtaśmy, ostatni był o lewatywie. Spędzasz pół dnia na kiblu czy to twój ojciec biznesmen odpowiada za tą obsesję w twojej głowie? Może zaopatruje Biedronkę w papier toaletowy? ;)

Gość gość
Wy? Jacy wy? Wy jesteście tak jak by was nie było. Szara masa i tyle. Sięgamy do was kiedy jest potrzeby kobiet do sprzątania, czy gotowania. Nie potrzeba kobieta - znikacie. Tyle znaczycie w moim świecie. Ujadajcie sobie, trochę mnie zabawiliście. Cieszcie się - na jeden moment zaistnieliście w moim swiecie. Choć przez chwile wasze życie nabrało sensu.

Gość szczęśliwa biedaczka
gość dziś absolutnie nie odnawiam znajomości z bogaczami,z którymi przestałam rozmawiać,bo wbrew twojej wypowiedzi to akurat ci bogacze potrafili tylko wyzyskiwać biednych i dorabiać się na nich.

Gość gość
No to jak nie srajtaśma to co? ;) Skąd ta kasa? Kosmici wam przywieźli w walizkach? ;) I napisz może jakim autem jeździsz, jakiej wielkości nieruchomości posiadasz to ocenimy czyś bogata czy może tylko ci się wydaje. ;)

Gość gość
a ty się nie ciesz tak autorko,bo znałam bogatszych od ciebie a dzisiaj mijam się z nimi w biedronce

Gość gość
Jeśli dla kogoś wyznacznikiem bogactwa jest, że używa białego papieru toaletowego to może i jest bogaczem, ale chyba w jakiejś zapyziałej wiosce.

Gość gość
,,Bogatym się po prostu jest. Nie trzeba być silnym, słabym. Wystarczy być bogatym. '' Nie,bogatym można się stać na trzy sposoby: dziedzicząc majątek, zarabiając, kradnąc. Przepraszam jest jeszcze czwarty sposób: snując marzenia na sedesie wywołane zbyt długim wpatrywaniem się w opakowanie białego papieru toaletowego po 5 zł za osiem rolek. ;)

Gość gość
Wyznacznikiem bogactwa jest to, że masz kasy tyle, ze starcza na zagraniczne wojaże kiedy chce, masz dom ze służbą, kilka samochodów do dyspozycji i nawet dwóch kierowców do dyspozycji. Papier to szczegół. Jest kobiet od tego - dajemy mu wolną ręke. Skoro kupuje biały - uważa że nasz status tego wymaga. Jest z plebsu jak wy, ale jakiś tam pomyślunek ma. Nawet w tej szarej masie da się wyszukać jakieś brylant i można go wtedy zatrudnić do szorowania kibla.

Gość gość
no tak - sposoby zdobywania bogactw... jaka różnica. Ważne dla mnie jaki stan jest obecnie, czyli jest kasa, duuużo kasy. Nikt nie pyta skąd masz kasę, każdy w rękę całuje i czeka na skinienie. Moralnośc jest dla kmiotków, niech więc ich ta moralność napoi, nakarmi i zabierze na wycieczkę zagraniczną.

Gość gość
gość dziś nawet księżna Kate nie ma czasu na wojaże. nie jesteś bogata, nie byłaś i nigdy nie będziesz

Gość gość
hi hi ale ty bogaty jednak biedny jesteś, mózg widać bardzo wysuszony. Współczuję bardzo. Mimo wszystko pozdrawiam

Gość Andzia z dolarami
To jednak biedna ta Twoja rodzina, my podcieramy się dolarami ;)

Gość gość
księżna sprawuje urząd, ja jestem wolna jak ptak... dziś jesteśmy tu a jutro jemy z rodzeństwem kolację w Paryżu... ale to szczegół...

Gość gość
papier toaletowy wyznacznikiem bogactwa. No cóż jaki kraj tacy bogacze

Gość gość
ależ długo srają ci bogaci, tyle czasu kloca cisnąć to nawet bogatemu nie wypada