Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella17

Krwawienie po utracie dziewictwa

Polecane posty

Gość ella17

Niedawno straciłam dziewictwo z moim chłopakiem i NIC mnie jeszcze tak w życiu nie bolało :( Miałam wrażenie, że mnie rozrywa i okropnie krwawiłam cały czas (także po stosunku). Mam pytanie, czy to normalne, że po pierwszym razie występuje krwawienie, nawet kilka dni po? Czy powinnam udac się z tym do lekarza? Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Gość ella17
Prawdę mówiąc to zupełnie inaczej sobie to wyobrażałam, ale zgodziłam się pod naciskiem chłopaka i chyba nie byłam jednak do końca gotowa ;( Teraz tylko się martwię czy wszystko w porządku z moim zdrowiem bo niepokoi mnie to krwawienie (ból już ustał).

Gość gość
Ja przeżyłam swój pierwszy raz podczas miesiączki więc krwawiłam podwójnie :/

Gość ella17
Z tym że ja jestem prawie pewna, że to nie jest okres (nie mam w 100% regularnego, ale zazwyczaj pojawia się na początku miesiąca) i to chyba jest właśnie rezultat stosunku... To mnie właśnie martwi i chyba pójdę do ginekologa, jeśli nie przestanie za parę dni

Gość ella17
Szczerze to jeszcze z nim w ogóle o tym nie rozmawiałam - nie chcę go martwic, mam nadzieję, że sama sobie z tym dam radę

Gość ella17
Sama nie wiem, może faktycznie powinnam mu powiedziec... W każdym razie na pewno nie czuję się na siłach, żeby w najbliższej przyszłości uprawiac z nim seks. Mam nadzieję, że to będzie mniej bolec następnym razem!