Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub za tydzien a ja nie mam piosenki na pierwszy taniec ;(

Polecane posty

Gość gość

nie mam piosenki na pierwszy taniec, zadna mi sie nie podoba, zadna do nas nie pasuje ;( zastanawiam sie nad stachurski - tak jak aniol i long&junior -kocham cie . czy mozecie mi cos polecic ?

Gość gość54378
Wszystko zalezy od tego czy masz jakąś choreografię czy przygotowany jakis taniec? Np. walc angielski? Pod rodzaj tańca dobiera się utwór :)

Gość gość
mój za pół roku i poleci Krajewski !

Gość gość
nie mam zadnej choreografii, poprostu taniec bujaniec i nie wiem jaka piosenke wybrac ;(

Gość gość
Jeśli nie macie choreografii to wybierzcie jakąkolwiek piosenkę bo bujaniec zawsze wygląda tak samo. Szkoda że się nie przygotowaliście do pierwszego tańca

Gość gość
Będziecie się gibać, bo tańczyć nie umiecie to co ci za różnica? Goscie i tak mają to gdzieś, wynudzą się w kółeczku przy tym waszym pożal się boże tańcu, a za tydzień już nikt nie będzie tego pamiętał. Ty pamiętasz takie bzdety z wesel? bo ja nie.

Gość gość
Ja na swoim ślubie tańczyłem walca angielskiego od utworu Audery Hepburn - Moonriver . Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość gość
Przygotowaliście? To nie ma być po prostu taniec tylko jakieś popisowe show dla publiczności? Rzeczywiście wesela teraz stają się cyrkiem :D

Gość gość
dokładnie, choć o ile ktoś pięknie zatańczy walca, to jeszcze fajnie wygląda, ale większość par nie umie tańczyć, a silą się przy pierwszym tańcu na szopki, my zatańczyliśmy dla siebie właśnie "przytulańca" do "Prócz ciebie nic" Kayah i Kiliańskiego

Gość gość
Nie wiem skąd te oburzenia i nazewnictwo SZOPKI. Jakie znowu szopki ? Czy taniec angielski jest szopką ? Poświęciliśmy na nasz pierwszy taniec pół roku. Jeździliśmy raz w tyg i uczyliśmy się tańczyć,później zrobiono nam choreografię którą ćwiczyliśmy w domu a nasze błędy były korygowane na zajęciach aż do perfekcji. Dzień przed weselem kiedy byliśmy na sali kilka razy przećwiczyliśmy układ by zmiana sali nie wybiła nas z rytmu. Wyszło bardzo dobrze i nie uważam by to była szopka a walc angielski

Gość gość
Zgadzam się z gościem, ja również z żoną mieliśmy spotkania 2 razy w tygodniu po 2h. Pół roku przed weselem. I wyszlo tak jak powinno :) Wszyscy byli zachwyceni.

Gość gość
gościu z 11.41 potrafisz czytać ze zrozumieniem? bo swoje zdanie o DOBRZE wykonanym walcu wyraziłam nieco inaczej, niż określeniem "szopka"

Gość gość
"a silą się przy pierwszym tańcu na szopki,"

Gość gość
Ja pierdziele, pół roku lazic na jakiś kurs tylko po to, by potem odtanczyc walca na weselu... Ludzie nie mają chyba co robić :o

Gość gość
"choć o ile ktoś pięknie zatańczy walca, to jeszcze fajnie wygląda,ale większość par nie umie tańczyć, a silą się przy pierwszym tańcu na szopki,"- jak już wyrywasz coś z kontekstu, to rób to dobrze i proponuję jednak naukę czytania ze zrozumieniem

Gość marigotka
My z mężem tańczyliśmy przy Annie Jantar- Moje jedyne marzenie:) To też był zwykły bujaniec przytulaniec;p Bo pierwszy taniec na weselu ma być "nasz", "dla nas" nie gości i jeśli ktoś ma życzenie to może wymyślać choreografię to jest sprawa indywidualna nie ma co krytykować;p

Gość gość
"Ja pierdziele, pół roku lazic na jakiś kurs tylko po to, by potem odtanczyc walca na weselu... Ludzie nie mają chyba co robić " W życiu trzeba mieć jakieś zainteresowania,hobby i należy spędzać czas z drugą połówką. Dla nas ten kurs tańca nie był przymusem a przyjemnością. Teraz idziemy na imprezę i potrafimy zatańczyć walca angielskiego i nie tylko bo oprócz tego chodziliśmy też na taniec towarzyski gdzie po prostu fajnie się bawiliśmy. Dla nas była to rozrywka jak dla niektórych oglądanie tv lub słuchanie muzyki. Tylko ze my wolimy spędzać czas aktywnie idąc na kurs tańca, basen, squash, konie

Gość gość
Jeżeli chodzi o Polskie piosenki to polecę kilka : - Eleni - Tylko w Twoich dłoniach - Kombi - Zaczaruj mnie - Masters - Podróż do gwiazd - Janusz Radek - Dziękuje za miłość - Kukulska- Zakochani

Gość gość
A tak w ogóle to nie ma takiej piosenki jak long&junior -kocham cie

Gość gość
wpisz w youtube long&junior - kocham cie i wyskoczy :) dziewczyna zadala pytanie, wrecz prosbe abyscie pomogli, zaproponowali cos a tu jak zwykle fala krytyki, ze nie potrafi tanczyc, ze nikt nie bedzie pamietal tej bzdety. ludzie czemu w was tyle zlosci ? nie umiecie grzeczniej ?

Gość gość
moze piotr rubik ,niech mowia, ze to nie jest milosc' badz 'psalm dla ciebie'

Gość gość
for teens - jestes czescia mnie !!!

Gość gość
no faktycznie wyskoczyła, nie zauważyłam wcześniej. Jednak po przesłuchaniu uważam, że to nie jest piosenka na pierwszy taniec tym bardziej do przytulańca. Nie chcę oczywiście oceniać niczyich gustów, ale uważam, że ta piosenka jest dla 15-latków, a nie poważnych ludzki, którzy właśnie wzięli ślub. No chyba, że jest do tego jakaś śmieszna choreografia to okey, ale przytulaniec całkowicie do tego nie pasuje, ja bym się chyba roześmiała jakbym zobaczyła takie połączenie. Serio xD

Gość Banszi
Queen - one year of love Romantyczne, melodyjne i idealne do nastrojowego bujanca. Skopiuj link: Zgłoś błądPoleć znajomemuKomentujDodaj do ulubionychGłosuj na ten utwór (+58) Tłumaczenie: Ukryj tłumaczenie Nawet jeden rok miłości jest lepszy niż całe życie w samotności! Jedne sentymentalna chwila w twoich ramionach Jest jak gwiazda spadająca prosto przez moje serce Każdy dzień bez ciebie jest deszczowy, jestem więźniem miłości uwięzionym w tobie Rozpadam się cały wokół ciebie - tak Moje serce płacze do twojego serca Jestem samotny, ale ty możesz mi pomóc Moja ręka sięga po twoją dłoń Jest mi zimno, ale ty rozpalasz we mnie ogień Moje usta szukają twoich ust Tęsknię za twym dotykiem Tak wiele nie zostało wypowiedziane I wszystko co mogę zrobić to po prostu poddać się poddać się chwili Nikt mi nigdy nie mówił, że miłość sprawi mi tyle cierpienia Och tak, to boli I ból jest tak bliski rozkoszy I wszystko co mogę zrobić, to poddać się twej miłości, po prostu poddać się twojej miłości Nawet jeden rok miłości jest lepszy niż całe życie w samotności! Jedna sentymentalna chwila w twych ramionach Jest jak gwiazda spadająca prosto przez moje serce Każdy dzień bez ciebie jest deszczowy, jestem więźniem miłości uwięzionym w tobie Rozpadam się cały wokół ciebie I wszystko co mogę zrobić to poddać się Uniknięcie banału i discopolowego nudziarstwa.

Gość gość
Poważnie....Stachursky? Na ślub?

Gość gość
po co na to odpisujecie skoro dziewczyna jest już po ślubie ?