Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety waszym zdaniem leca na dupkow, chamow, nalogowcow itd. ?

Polecane posty

Gość gość

Jak wynika z waszych obserwacji?

Gość gość
Wszystkie :)

ubogie umysłowo ewentualnie takie które miały podłych ojców tak to często bywa niestety

Gość gość
Przeciwieństwa się przyciągają...:( kobiety dobre, słabe, z niską samooceną, często ładne i za dobre... I myślę, że na odwrót też to działa, tzn. dobry, porządny facet oglądnie się za "suką", niż za kimś do siebie podobnym i dla siebie odpowiednim:/

Gość gość
malolaty z patologicznych rodzin

Gość gość
"I myślę, że na odwrót też to działa, tzn. dobry, porządny facet oglądnie się za "suką", niż za kimś do siebie podobnym i dla siebie odpowiednim:/ " x właśnie na odwrót to nie działa, my wolimy dobre i piękne tylko wy jesteście upośledzone że wybieracie chamów

Gość gość
Dobry facet nie wybierze zlej kobiety tylko wybierze samotnosc.

Gość gość
takie tematy zakladaja ludzie, ktorzy zyja zyciem innym i nie potrafia zyc po swojemu i sie cieszyc zyciem

Gość gość
kobiety sa dziwne. BYlem z piekna kobieta ktora kochalem bardzo, a ona czesto probowala mnie wyprowadzic z rownowagi, co zadko mi sie zdarza, i ciezko tego dkoknac. Robila to tylko po to zeby zoabcz moj gniew, jak juz mnie wnerwila to byla napalona na seks :) i wez tu chlopie zrozum kobiety.

Gość gość
Pewnie miała takiego ojca. Podobno kobiety podświadomie wybierają takich mężczyzn dla siebie, którzy w jakiś sposób podobni są do ich ojców.

Gość gość
A faceci szukają kobiet podobnych do swoich matek. Może nie pod względem wyglądu, ale charakteru.

Gość gość
patologi nie da sie zrozumiec bedac normalnym

Gość gość
Te które wychowaly sie bez ojca.

Gość gość
Są też niby takie ratujące, ćpuna który jest dobrze finansowo ustawiony, aby miał dług wdzięczności. Facet i tak się ogarnia sam bo inaczej się nie da. Wykorzystuje chwilową słabość. Facet zaczyna widzieć i kop w dupę pani. Ta obwinia, że gdyby nie ona itd. Chętnie widziałałaby go znów w takim stanie, żeby mieć władzę. Pomoc wilkiem podszyta. Wymyślić coś jeszcze ? Kiedy jest czysty jej o dziwo nie ma. Itd itd...

Gość gość
takie które już wcześniej miały styczność z chamstwem, nałogami, złym traktowaniem innych. Takie które mają bardzo niską samoocenę i mniej lub bardziej świadomie nie wierzą, że stać je na więcej.