Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiiii

Czy ona może być odlutkiem ?

Polecane posty

Gość gośćiiii

Kilka dni temu "poznałem" dziewczynę (może to za dużo powiedziane, po prostu rozmawialiśmy kilka razy). Co ciekawe dziewczyna nie ma FB. Ne wiem czy była lubiana w szkole. Podobno nie chodziła na dyskoteki i nawet nie była na studniówce. Mimo że ma bogatych rodziców używa prostego telefonu. Pewnie pomyślicie że to brzydka kujonka jednak jest naprawdę ładna. Podczas rozmowy najczęściej mówi o rodzinie, nigdy nie widziałem jej rozmawiającej z kimś innym niż ja. Jak myślicie czy dziewczyna jest rzeczywiście odludkiem czy po prostu jest bardzo nieśmiała

Gość gość
Jakby była nieśmiała, to byś to zauważył. Może jest typem samotnika, albo faktycznie odludkiem.

Gość gość
a co to jest "odlutek" ?

może ma w pojone inne wartości niż obecna młodzież? chodzi do kościoła?

Gość gość
Nie wiem czy jest wierząca :( Odludek - rozumiem przez to osobę, która nie lubi towarzystwa ludzi i jeżeli ma znajomych to tylko kilka osób.

Gość gość
mi mowi rodzina, ze jestem odludkiem:) nie mam duzo znajomych bo jestem spokojna i niesmiala. Wiele osob po rozmowie ze mna twierdzi, ze jestem pewna siebie i nie jestem niesmiala. Ale to tylko maska. Tez nie chodzilam na dyskoteki bo nie umiem tanczyc i upijac sie. Wole zacisze domowe niz glosny klub. Sprobuj ja poznac blizej.

Gość gość
Ja też jestem odludkiem. Tak mi lepiej. Może jej też? Odludek też człowiek.

Gość gość
W sumie taka tajemnicza cicha dziewczyna nawet bardziej mnie kręci ;) Ale boję się zrobić pierwszy krok...

Gość gość
ona tez sie boi zrobic pierwszy krok, albo ty sie podejmiesz tego wyzwania albo nic z tego nie bedzie:)