Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mala

ciaza 40stki

Polecane posty

Gość gość mala

Witam.Mam 39 lat ,dwoch synow 19 i 16 lat.Przez siedem lat po rozwodzie sama wychowywalam synow.Od 2,5 roku jestem w szczesliwym zwiazku z 11-scie lat mlodszym partnerem.Problem moj polega na tym,ze on bardzo pragnie dziecka a ja niby tez ale mam cale mnostwo obaw.Przede wszystkim czy nie mam zbyt duzo lat i wogole martwie sie czy dziecko urodzi sie zdrowe.co mam o tym myslec?

Gość gość mala
co mam olac? nie kocham go mniej ale to jest inna milosc i zalezy mi na nim,

Gość gość
Strasznie szybko zaczynałaś.

Gość gość
Stara, a głupia. Ze swoim ginekologiem o tym porozmawiaj, tj. o szansach u ciebie na ciąże i jakie ryzyko jest w twoim przypadku (sama metryka nic nie mówi o kondycji zdrowotnej konkretnego człowieka), a nie pytasz obcych ludzi w necie, ktorzy cie na oczy nie widzieli :O

Gość gość
J też mam 40 i juz jestem w końcówce ciąży

Gość gość
Nie wyobrażam sobie ciąży w wieku czterdziestu lat i to jeszcze z "gówniarzem", bo przecież facet dwudziestodziewięcioletni do czterdziestki to dzieciak i nie wierze że takiemu facetowi nie marzy się dwudziestopięciolatka.

Gość gość
Gdybys miala starsza corke to by mial z niej korzysc

Gość gość
Odbiegajac od tematu to wielu mężczyzn woli starsze partnerki. Mój dobry znajomy ma 27 lat i jest z kobietą starsza o 17 lat! I ten związek trwa już ok 6 lat więc nikogo nie oceniaj

Gość gość
Mam 42lata i jestem w 14 tygodniu. W tych czasach ciąża po 40 jest normalnym zjawiskiem.. Idź do lekarza i dopiero wtedy podejmij decyzję o dziecku. :-)