Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka kobiete uznajecie za niezła laskę

Polecane posty

Gość gość
te, ci z początku - proszę mi tu nie dyskryminować osób w okularach 😠 dobrze dobrane wcale nie szpecą!

I czar prysł:) Przy moich 174 centymetrach nie rozpatruję się w kategoriach "wysokich". Masa ciała 67 kg - wskaźnikowo idealna dla mego wzrostu. Przy moim aktywnym trybie życia cieżko będzie cokolwiek dorzucić. Za to kolor włosów się zgadza. Do tego oczy koloru brąz. Sam zaś studia skończyłem rok temu. Teraz pracuję. Co do książek: wczoraj przeczytałem "W poszukiwaniu harmonii" Wilczka, jutro planuje zacząć lekturę "Opowiadań sewastopolskich" Tołstoja.

Gdybyś jeszcze tu kiedyś była rudowłosa, wiedz, że rad byłbym Cię poznać.(:

Gość gość
SzP to następny kafeteryjny prawik desperat?

Niekoniecznie. Najzwyczajniej stwierdziłem, że dziewczę spełnia wszelkie me oczekiwania, bazując na jej deklaracjach. Wiem to niewiele, ale i wiele nie oczekuję. Naprzód chciałbym pogadać, stwierdzić, czy ewentualnie można spróbować przenieść naszą znajomość na etap wyższy niż dwa posty na kafeterii. Napisaniem o chęci poznania tak naprawdę nic nie ryzykuję. Co najwyżej jakieś niemal nic nieznaczące domniemanie prawictwa desperata przez pomarańczowego gościa. Poza tym zauważ, że napisałem tylko niezobowiązująco, że chciałbym ją poznać. Tryb orzekający. I ciągle się pod tym podpisuję. Tak, chciałbym poznać kobietę taką jaką opisywałem. Weź pod uwagę też, że ja i rudowłosa jesteśmy wobec siebie całkowicie anonimowi. Opisałem jej sylwetkę jako ideał. Ona się w tym odnalazła. Za pewne choćby podświadomie doszukała się w tym komplementu w swoją stronę. Teraz komplement ten podtrzymuję choćby i bezinteresownie z racji, że rudowłosa jako 'pomarańczowy gość' pewnie już tego wątku nie odwiedzi. Mnie to nic nie kosztuje, ona może poczuje się dzięki temu lepiej na duchu. I cóż w tym złego drogi pomarańczowy gościu?

Gość gość
Mi ne chodziolo o ideal,tylko co musi spełniac kobieta zeby nazwac ja"nie złą",bo zauwazylam ze niektórzy potrafia nazwac kobiete brzydka ale latwa "nie złą sztuka".

Wiem, że nie chodziło Ci o ideał, ale w pierwszym poście napisałaś o cechach też charakteru. Pomyślałem wygląd, charakter, dalej się zagalopowałem i dałem nieco obszerniejszy opis, nieco temat przeinaczając.

Gość gość
SzP - czyli rozumiem, że jesteś prawiczkiem?

Gość wolna myśl
protestuję,poznawać interesujące osoby można wszędzie i nawet tutaj i ulega temu kto chce a nie desperaci,co to za poglądy

Nie, nie jestem prawiczkiem. Tylko nie wiem jakie to ma znaczenie. Dla mnie to żaden powód ani do płaczu ani do dumy. Nie wiem też skąd taka chęć na kafe wchodzenia ludziom w ich życie intymne. Jakaś potrzeba podbudowania swojego ego w niezrozumiały do końca dla mnie sposób?

Gość Ruuudaaaa
SzP spod jakiego znaku jesteś?

Gość Ruuudaaaa
aha myślałam, że spod Panny lub Koziorożca. To ja do Ciebie nie pasuję, ale powodzenia życzę w poszukiwaniach 👄

Gość gość
- Jedrna zgrabna pupa mmm ,a nie duspko jak jakas szafa.. :( -Ladna oczy -Ladne sexy Nogi -Ladne dlonie kobiece subtelne -Ladne sexy stopy -Sexy kobiecie WCIECIE W TALI -Ladne uszy

Gość gość
1. Wysoką (powyżej 160 cm ) 2. Zgrabną 3. Naturalne włosy 4. Subtelność 5. Bez makijażu 6. Pracowitą