Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nisko położone łożysko czy ktoś takie miał ????

Polecane posty

Gość gość

Wróciłam od gina , bo krwawiłam w 16 tygodniu ciąży i okazało się że mam bardzo nisko łożysko-praktycznie na szyjce macicy i stąd te krwawienia/ podobno jest szansa , ze jeszcze się podniesie.Czy któraś z Was tak miała???? ile trwały krwawienia i plamienia i kiedy łożysko się podniosło?

Gość gość
Każda na początku ma nisko łożysko. Podnosi się ono dopiero po 20tc chociaż nie zawsze. Jeśli się nie podniesie mówi się o łożysku przodującym.

Gość gość
Ja miałam. Podniosło sie ładnie chociaż jeszcze w 28tc giń mi powiedział, ze byc moze cesarka. Jednak w 32tc wszystko było ok. Łożysko ładnie sie podniosło i urodziłam naturalnie.

Gość gość
nie , nie każdy ma nisko łożysko.Łożysko jest na dnie macicy bądz na ścianie przedniej bądz tylnej , jak jest nisko na szyjce to jest już patologia łożyska. Mam krwawienia w związku z tym od 2 tygodni i myślałam, ze może ktoś też się podzieli takimi " przeżyciami". kiedy to się skończy i będę mogła normalnie cieszyć się ciążą???

Gość gość
Mi w 22tc łożysko zachodziło na szyjkę ,ale krwawień nie miałam. W 32tc juź było ok ,ładnie się podniosło.