Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie piersią w parku

Polecane posty

Gość gość

czy te babska nie mają wstydu, że tak się obnażają przed ludźmi? odrażające suczki

Gość gość
powinien być zakaz , pod karą grzywny. choćmy feministki się skrzykniemy i do Trybunału w Strasbourgu w tej sprawie petycję napiszemy

Gość gość
Bardzo przyjemny widok taki naturalny. Nie widze w tym nic dziwnego. A inne babska sa chyba zazdrosne ze ich mężowie lub faceci widzs cycka obcej baby.

Gość gość
Nie widzę nic naturalnego w wystawianiu wielkiego, brązowego suta na widok publiczny :D

Gość gość
ja mam odruch wymiotny na taki widok i nie życze sobie oglądać tych mlecznych dudów.

Gość gość
a ja mam to gdzieś, za to obrzydzają mnie ludzie którym to przeszkadza. Jak facet zasuwa bez koszulki i świeci sutkami - ok, jak na plakacie wywija się modelka ze sztucznymi cyckami na wierzchu - ok, jak kobieta karmi swoje dziecko - nieee, to obrzydliwe fuuuj. chorzy jesteście

Gość gość
dla mnie to piękny widok jak komuś przeszkadza niech się leczy

Gość man on the moon
gość dziś Tak jest, dlatego odciągaj mleko wcześniej i oszczędź ludziom takich widoczków :D

Gość Pankracy Opole
jeszcze jak ma cyce gwizdające takie z małymi sutkami ale jak ma gruchy takie obwisłe z suty jak wentyle od Kamaza to obrzydlistwo. fakt to powinni karac grzywną

Gość gość
gdzieś mam ludzi, bo wiele rzeczy na ulicy też mnie obrzydza (między innymi faceci bez koszulek), a nikt z tym nic nie robi ;) I gdzie wy te "suty" widzicie? Kobiety wyciągają jedną pierś do której przyssane jest dziecko.

Gość gość
Ja widziała, że u nas straż miejska zwraca takim babom uwagę. Sami ludzie reagują dzwoniąc na policje a oni porozumiewają się ze strażą miejską i straż upomina, że następnym razem mandat

Gość gość
Wszystko fajnie, ale karmienie piersią nie jest nielegalne, więc taka kobieta może zaskarżyć o bezprawne wystawienie mandatu :)

Gość gość
Zgadzam się z gościem powyżej :)

Gość gość
obnażanie jest karalne. nie da się ująć przepisami wszystkiego, większość drobnych spraw pozostawia się interpretacji

Gość gość
Macie rację,że nie jest miły widok oglądać karmiącą matkę z cycem na wierzchu.Też karmiłam piersią,ale kryłam się z tym, z dala od ludzi, przy tym miałam pieluchę z tetry i w razie konieczności przykrywałam pierś żeby nikt nie widział.Dziś wszystko jest robione bez wstydu!

Gość gość
tylko, że to nie jest "obnażanie się", bo pierś faktycznie nie jest na widoku. Ludzie "domyślnie" wiedzą, że za główką dziecka jest nagi sutek, ale go nie widzą. Pod ubraniem też jesteś naga ;)

Gość gość
co innego gołe d**y na fejsie oglądać? :D:P o wy hipokryci!!!! :P

Gość gość
jesli nie widać piersi to w porządku, ale widzi sie nader często wywalanie całej piersi i o tym chyba tu piszemy, bo jest to faktycznie obrzydliwe

Gość Trzepiekońszczak
ale widok ladnej piersi a nawet dwóch naeaz powinien być nawet pochwalany. brawami nagradzany , karany grzywna gdy wywalone te cyce obwisle pomarszczone z wielkimi sutami otoczonymi brązowym okręgiem jakby w gownie umazane były

Gość gość
ok, pod warunkiem, że każdy facet który chodzi bez koszulki, a nie ma klaty jak kulturysta i brzucha na którym można łupać orzechy dostaje mandat.

Gość gość
Gdzie wy widzicie tych facetów bez koszulek? ;)

Gość gość
Nie bardzo rozumiem co the matki manifestuja. Sama jestem matka I nie wyobrazam sobie wystawiac cyca na widok publiczny. Zawsze mozna sie czyms przykryc. Faceci bez koszulek to tez zenujacy widok.

Gość gość
w parkach właśnie...a ostatnio miałam okazję stać za takim ulanym śmierdzielem bez koszulki w kolejce do kasy...:/