Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn... Inni wola brunetki blondynki rude a ja

Polecane posty

Gość gość

a mnie nie rajcuje zadna z nich jak nie jest dziewicą nie wiem co z tym zrobic probowalem z nie dzieiwca mimo udanego sexu nie rajcowala mnie zawsze patrzalem na jej przeszlosc i mi to przeszkadzalo chyba nikt nie jest idealny i kazdy ma wady to chyba moja albo i zaleta jak kto woli ale do moich zalet mozna zaliczyc ciekawa osobowosc inteligencje jestem wysokim 30 letnim facetem szatynem oczy brazowe ciemne lubie dobra kuchnie sport jazde konna :) nie mam kompleksow malego :) ani nizszosci czy wyzszosci dla mnie u kobiet nie liczy sie wielkosc biustu czy pupy tylko charakter mozna miec fajny charakter ale czasem spieprzyc spotykajac sie z jednym glupim fagasem a jak mowi przyslowie jak wkorczysz miedzy wrony.... no bo potem nie bede miec gwarancji ze taka osoba znow nie da sie nabrac innemu fagasowi a ja jestem uczciwy szczery bezposredni no to byloby na tyle zostawie maila czarneserceon@o2.pl tylko nie pytaj dlaczego czarne prosze cie z wszstkich moich przypadkow mam wrazenie ze kobiety szukam w nieodpowiednim kraju ale zostala mi jeszcze nadzieja

Gość gość
sam nie jestes prawiczkiem a wymagasz dziewicy. To mi się nie podoba

Gość gość
przepraszam ale juz napisalem o tym wyzej nie musze sie kazdej dziewicy kobiecie podobac :) nie ide na ilosc tylko na jakosc :) taka prawda

Gość gość
poprostu targa mna pragninie namietnosc :)

Gość gość
Jeśli ten słowotok, to u Ciebie standard, to nic tylko płakać:-D Aha i interpunkcja:-) wiesz co to takiego?:-D

Gość gość
skad jestes ? :) podoba mi sie twoj opis

Gość gość
gość dziś Jeśli ten słowotok, to u Ciebie standard, to nic tylko płakaćsmiech.gif Aha i interpunkcjausmiech.gif wiesz co to takiego?smiech.gif jesli tylko potrafisz sie czepiac tzn ze jestes jakas stara niedopchana panna

Gość gość
hipokrytaaaaa. ty jestes taki sam, przeciez wszedles miedzy wrony i kim zostales? hipokryta

Gość gość
odnosze wrazenie ze kobiety ktora maja juz to za soba maja takie podejscie ze kolejny nie robi im roznicy i nie traktuja tego jakos wyjatkowo a ja tak a po 2 dla mnie wazne jest cos emocjonalnego a kobiety no w wiekszosci traktuja to jak rutyne