Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans z Ukraińcem jak rozkochac Ukraińca

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Ciekawi mnie czy mialyscie romans z ukraińcem, jacy oni są, jak ich rozkochac?

Gość gość
No proszę już drugi temat o narodowości ukraińskiej w kontekście związku, jak miło :) Rozmawiałam z Ukraińcami parę razy na portalach społecznościowych i to bardzo sympatyczni ludzie.

Gość gość
Te krzywe ryje rozkochasz w sobie za pomocą wódy i słoniny. Przez żołądek do serca.:classic_cool:

Gość gość
Sam masz zazdrosny ryj, polaczku :D Moja kuzynka ma męża Ukraińca. Nie dość, że przystojny, to jeszcze miły, kulturalny i ma szacunek dla kobiet ;)

Gość gość
zaraż ruska hivem

Gość gość
Nieźle władasz językiem polskim jak na oderwanego od pługa banderowca.:D

Gość gość
Miało być krzywy ryj, zazdrosny polaczku :P Za szybko pisałam, niedługo to chyba jakiś rekord pobiję w szybkości :D

Gość gość
Na Majdanie walczyli sami przystojniacy, ci w rządzie też są niczego sobie. A pamiętacie Artura Kryvycha z The Voice of Poland i Artema Furmana z X Factora? W dodatku Żora Korolyov, czy Żenia Klimakin. I pomysleć, że to też Słowianie, ale o wiele przystojniejsi od Polaków ;)

Gość gość
Przestań pitolić i wracaj do Kijowa. :D

Gość gość
Nie wiem o kim to mówisz, ale ja nie jestem z Kijowa, ale z Warszawy. Jestem Polką, ale Ukraińcy robią na mnie duże wrażenie swoją urodą i charakterem ;)

Gość gość
Ukraińcy są znacznie przystojniejsi od Polaków, ale czy bardzo różnią się charakterami? Myślę że to ten sam sort niestety, który chce mieć kobietę w formie "przynieś, podaj, pozamiataj, siedź cicho i wychowuj nasze dzieci". Ja jestem w związku z obcokrajowcem ale ja mam Norwega a oni to wszystko w domu i przy dzieciach zrobią, są kochani także ja polecam Skandynawów ;) A ze Słowian to zdecydowanie Czechów ;)

Gość gość
Przeciętny Polak wygląda przy przeciętnym ukraińcu jak istny Adonis. 🖐️:D

Gość gość
Wystarczy zrobić mu pierogi ruskie, będzie twój!

Gość gość
gość dziś Myślę, że twoja przepiłowana na pół przez przystojnego, bezzębnego ukraińca prababcia by się z tym nie zgodziła :classic_cool:

Gość gość
Ukraińca nie jest łatwo rozkochać, musiałaby w tobie płynąć ukraińska krew żebyś umiała to zrobić.

Gość gość
Nikt z mojej rodziny nie został zamordowany przez Ukraińca, tylko przez Niemców, ale nienawidzę teraz Niemców? Nie, ale oni nie są w moim typie. A ci faceci z linka, którego ktoś podał - Polakom wiele do nich brakuje :)

Gość gość
Niektórzy z Was są naprawdę okropni. Jakoś z Niemców, czy Francuzów się tak nie nabijacie, bo oni są bogaci, ale po biednych Ukraińcach jedziecie na całego :(

Gość gość
Ci panowie z linka trafiają w mój gust i te błękitnie oczy mmm mogłabym się w nich utopić ;)

Gość gość
Różnią się do Polaków. Nie mają okrągłych świniowatych twarzy, mają inne wyrazy twarzy, męską urodę. I te oczy, ten kolor, to spojrzenie 😍

Gość gość
Oj różnią się różnią. Ukraińców (jak większość nacji zresztą) bije na głowę Polaków, niestety.

Gość gość
Faceci z linka, hmm, odegram się na facetach i napiszę: Ruchałabym :D

Gość gość
Oj różnią się różnią. Ukraińce (jak większość nacji zresztą) biją na głowę Polaków, niestety.

Gość ukrainofilka
A pamiętacie Euro 2012? Sami przystojniacy grali w reprezentacji Ukrainy ;)

Gość gość
Nie podobają mi się ci faceci z linka, wyglądają na babiarzy, a ten z lewej wygląda jak małpa. Wolę Polaków, zdecydowanie, Ukraińcy mnie nie kręcą. A tak w ogóle poczytajcie o tym co robili na Wołyniu...

Gość ukrainofilka
No tak, w każdym temacie o Ukrainie i Ukraińcach musi pojawić się temat Wołynia :O Możecie chociaż raz dać sobie spokój?

Gość gość
Piękni panowie ci Ukraińcy ❤️

Gość gość
oj durnyje wy baby durnuje !

Gość gość
Hahaha, Polki są oczarowane Ukraińcami, a polaczki już zazdroszczą :D Pewnie, że wolę Ukraińców od Polaków, oni się przynajmniej myją.