Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 Ma LENKA dodawaj zdjęcia bo ciążowe brzuszki są piękne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 23, 2014 lece na Orbi:) buziaki dziewuchy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 Mam partnera od ponaaad 3 lat :-D i nigdy mi nic złego nie powiedział. ostatnio po wizycie u doktorki jak mu powiedziałam ile ważę to szok, że mi by tyle nie dał. Przecież nie raz mnie na "barana" nosił :-D szczerze to jak patrze na ta wagę i siebie stwierdziłam ze mogło być gorzej. Jestem taka ubita :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 23, 2014 jak go będzie widać w 20tyg to Brdzie dobrze:) Hanka w 25 się pokazała lekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 Ja w gimnazjum tez byłam chuda, nawet niedowage, a ja ze gruba jestem wtedy mówiłam :-D potem się tarczyca doje**ła i teraz to pco. Trzy lata temu tłuszczu miałam 7% a teraz 29% :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_anna 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Brzuszki ciążowe mile widziane :d może któraś z nas się wtedy jeszcze skusi na taki brzuszek ;P no własnie, pytam bo mi chłopak zwrócił uwagę, że powinnampopracować nad brzuszkiem...i tak się mi przykro zrobiło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 No to niech się pokazuje maleństwo bo ja chce juz widzieć zdjęcie takiego malutkiego brzusia. ..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marikaa21 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Odchudzanie najlepsza metoda pozdrawiam http://goo.gl/2xvAva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 Każdy był kiedyś szczupły ja jak byłam mała to skóra i kości zawsze mi siostry powtarzały nie przytyj i zostań modelką. ..;) szkoda, że trochę inaczej się potoczyło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Slonce jak chcesz popatrzec na duzy brzuszek to popatrz na moj (smiech) Nie bylam w middlesborough Ale za to widzialam Cardiff ((Walia) Newquay( kornwalia) W obydwoch miastach przepieknie Nottingham birmingham leicester slough swindon cheltenham Rugby X X X Co do holandii Tez jest pieknie ale w niektorych miastach tez jest syf i to konkretny A zwiedzilam kilka miast :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Moja analiza masy ciala %zawartosci tl.40,8% Masa tluszczowa 30,3kg Nadmiar tkanki tluszczowej 15kg Podst.przemiana materii 1335 Wiek metaboliczny 40lat!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Zacna norma tl.29% wynosi wiec jeszcze nie jest gak zle u cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 Już myślałam że się kafe scielo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Dziewczyny a jak obliczyć zawartość tłuszczu w organizmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Oj nie wiem :-( Ja milam robione badanie takie :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Ja mam 36 % na jakims kalkulatorze w necie obliczylam. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Ktos tu mowil o duzych piersiach. Ja tez mam cyce jak arbuzy rozmiar DD a chce najwyżej C. ;) w ogole mi cycki duze nie pasuja. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Ja tez mam duze :-) 95 D Efcyk mi dietetyczka wyliczyls 40,8% a na tych kalkulatorach wychodzi wiecej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Efcyk to daj ze dwa rozmiary na mnie stanik a jest za duży... Ale tarez trochę urosną w ciąży. 30min orbi zrobiłam. Piju wodę z cytrynka i myju. Obiadek popsiontac poprasowac. I jeszcze spacer z młodymi zaliczyć jak się nie rozpada. Mdli mnie ciągle i jedynie po orbin czuje się o niebo lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 ejj oddam za darmo z dwa rozmiary a nawet doplace;) szkoda ze tak sie nie da :P ale jak schudne to moze z cycow poleci tez :) malenka jakiego masz orbiego, jakiej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 jak na kalkulatorach wychodzi wiecej to jest nadzieja dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Malenka sprobuj wachac delikatne mydelko ponoc pomaga na mdlosci :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 ja jesli chodzi o mdlosci w ciazy to masakra do 6 miesiaca mialam. wymiotowalam caly czas a jak nie zjadlam sniadania to juz w ogole.... od fajek mnie tak odrzucilo ze jak na ulicy poczulam to prawie wymiotowalam. meczylam sie strasznie. w ogole nic nie moglam jesc, a jak juz to mandarynki po 1-2 kg dziennie :) cala ciaze zreszta tylko mandarynki. potem jak mi mdlosci przeszly to wieprzalam na okraglo. a ile slodyczy to porazka... moj jak nakupowal to normalnie by na 2 osoby starczylo na tydzien a my to zezarlismy w jeden wieczor :D i bylo 95 kg w dni porodu :) haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 jeszcze pamietam wazylam sie przed cc (mialam skierowanie na cc z powodu ulozenia dziecka). az mi lzy w oczach stanely :D a anestezjolog robil wywiad do znieczulenia i mi "DICK" zaznaczyl to myslalam ze sie tam spale ze wstydu hahah :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 U mnie w rodzinie miala tylko niedoszla bratowa :-/ Zawsze po pierwszym posilku haft :-/Kurde odstawilam ten duphaston i boli mnie brzuch :-/ Jeszcze 3-4dbi i udreka z @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 to byly czasy :P w ciazy przytylam 25 kg ale co sie dziwic jak sie zarlo na potege. dzisiaj waze 72kg ale i tak za duzo wiec trzeba pracowac nad tym, moja siorka taka chuda ze jak mocnej zawieje o ja wiatr porywa :D ale przynajmniej ona mnie wspiera ze dam rade schudnac :P i bede taka jak ona. siorka wazy 53 kg , ale ja celuje 5 kg wiecej bo ona dla mnie za chuda jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 czemu niedoszla? i jak Ci ida starania? trzymam kciuki zeby do konca roku Ci sie udalo zajsc, jestes na dobrej drodze, zmienilas nawyki zywieniowe i nastawienie , jestem z Ciebie dumna Iza :) duzy postep:) zobaczysz do konca roku bedziesz juz laska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 kurde mozna tyle osiagnac w zyciu wzgledem sylwetki, ale nie wszyscy maja takie checi i zapal (nie wszyscy=ja ;D) nie chce byc gruba ale wiem ze zeby nie byc taka musze sie poswiecic niestety :) problem w tym ze kocham jesc :)ale dam rade :) to tylko 14 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Stamm bodyfit. Co do Cyców to jakby były większe to figura byłaby cacy proporcje git. A ze one małe to wygląda to poprostu źle. Mi zaczęła pomagać woda z cytryna. Nici ze spaceru strasznie się chmurzy. Efcyk ja w pierwszej nie zarlam jadłam normalnie tak jak przed i nie wiem skąd 20kg. W drugiej zarlam codziennie śledzie w śmietanie i tylko 12. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach