Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Hej dziewczyny nie rozumiem dlaczego wyrzuciłyście mnie z grupy z facebooka? Najpierw w niej byłam teraz raptem pokazuje mi, że nie jestem już jej członkiem .. wysłałam ponowne zaproszenie..

hej kobietki :) Ja wczoraj poszalalam 1 h z ogonkiem na silowni, wiczorem domowe SPA z algami. Ja chyba jednak zaczne wchodzic na wage 1 lub 2 razy w tygodniu, bo aby sie denerwuje :( Chyba jestescie bardzo aktywne na fb , bo tu ostatnio duzo mniej. W sumie nie wazne gdzie aby wam pomagalo :) Ja wlasnie popijam poranna kawusie a za oknem znow chmury. A ja chce slonca !!!!!!!! :(

Brawo czarnula :) Ja sie dzisiaj rozleniwiłam przed @ za to w trakcie jestem pełna sił i mogę ćwiczyć o dziwo ;) Nawet dość dużo piszemy na fb, ale nas tam jest może 7 osób :)

Efcyk przepraszam ale nie bylam wczoraj na sienkiewce bo maly usnal Nawet z laptopem nie poszlam :-/ Jej leb mi peknie za chwile Nawet ochoty na obiad nie mam :-( Wogole to moj zwiazek sie dzis zakonczyl

widzialam na fb ze Twoj maly ma taka sama zabawke jak moj i tez z nia zasypia hehe :D taka owieczke grajaca , moj bez niej nie usnie:)

Wszystko i nic Poprostu prosilam ostrzegalam nie pomagalo Wiec dzis mnie jeszcze podkur***i powiedzialam ze to koniec Jestem 4mce teraz w pl i odkad wrocilam to nam sie nie ukladalo Zreszta przynajmniej mam teraz zielone swiatlo i moge wrocic do UK X X Jej tak mnie boli glowa ze skusilam sie na kawe z mlekiem i cukrem (niestety slodzik dzieciaki rozwalily)

Efxyk on ma 4 takie Owce,malpe,osiolka i jakiegos rozowego :-) Polowa juz nie chodzi od prania :-)

jesli wam sie nie ukladalo i proby naprawienia tego z Twojej strony nic nie daly to nie bylo sensu tego ciagnac, tak uwazam :) znajdzisz lepszego ;P

u mnie w Rossmanie jeszcze jakas niebieska malpka byla ale melodyjka nie ladna :p ja to pralam recznie , nie w pralce. i odkurzam czesto to, prawie codziennie. jak mu sie popsuje to sie chyba zaryczy , a gorzej jak tego juz nie znajde nigdzie :) moj maz sprawdzal mu zeby dzis mowi ze sa wyczuwalne pod palcem, ja nie patrzylam bo mam tipsy i nie da rady... teraz spi to nie sprawdze, ale moj mowil ze mu sie wybily.

Mieciu ma 2-3mm wiecej zeba a placze przy zebach? Ma niebieska malpe Tyle ze on do buzi wklada ja nawet z jedzeniem :-/ Wiec co jakis czas nowego mu kupujemy bo moja mama w pralke wrzuca te miski

to moj ma tylko do spania.w dzien to nie placze ale w nocy sie ostatnio budzi i placze, tak juz w sumie 3 noc sie obudzi, nerwowo cos gryzie tak jakby chcial sie pomasowac po tych zebach, ja mu dentixem smaruje , nosze go i jakos sie uspokaja i wtedy dopiero je a wlasnie w nocy jest problem z jedzeniem bo niby chce a nie chce :) rzuca sie po calym lozku, nie chce usnac, przekreca sie na brzuch i placze. wczoraj go z pol nocy nosilam, pogadalismy sobie i jakos go nakarmilam, kaszke mu zrobilam wypil wszystko a o 5 czy 6 znow to samo i trzeba go nosic i kolysac

To samo u nas Tylko ze bez czopka sie nie obejdzie :-/ W aptece sa takie gumowe szczoteczki do masazu probowalas?

jakie czopki dajesz? probowalam takie cos gumowe na palec, ale on nie lubi jak mu sie grzebie w buzi :P

Czesc dziś na wadze 57,1kg:)moja ma juz 4 żeby i idą jej 4 następne... Ma takie fajne wielkie ze spacja u gory:) teraz zaby śpią wiec pora na orbi:)

iza moj jak o 7:00 wstanie to do 8:30-9:00 sie bawi, potem spi do okolo 11:00 potem bawi sie do 13:00-14:00 potem spi do 17:00 i potem do okolo 20:00 sie bawi, wykapie go i idzie spac, czasem sie obudzi o 23:00 i sie bawi do 00:00 :/ w nocy sie budzi okolo 3:00-4:00 :)