izulek88 0 Napisano Sierpień 24, 2014 To mniej wiecej tak jak mietek 3-4razy A siedzi juz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 24, 2014 IZULEK szkoda, ze ci nie wyszlo :( Ale naprawde szkdoa czasu, zycie jest za krotkie na marnowanei go z niewlasciwym factem. Jezeli juz teraz nie mozesz na nim polegac to co bedzie potem jak bedzie weicej obowiazkow. Nie wierze w bajki, ze sie po slubie zmieni itp. Moja mama mowi,ze lepiej wrocic z krotszej drogi. Jestes SUPER kobieta I na pewno spotkasz swojego "ksiecia". Ale nei sugeruj sie niczyimi radami, sama masz serce I rozum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Ratunku brzuch mnie boli :-( Oszaleje zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 24, 2014 No siedzi samodzielnie właśnie juz. Czasem jak raczkuje to sobie usiadzie i oglada tv. :) a poza tym wstaje juz w łóżeczku hehe xD tylko nie raz jak usiadzie to sie potrafi odepchnac i przewrócić sie do tylu wiec musze mieć na niego oko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Iza może sobie popiszemY na fb prywatnie ? Bo sie topik z odchudzania przerodzi w o dzieciach :) ale to juz jutro bo ide spac . Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Pobudka dziewczynki :-) Nie ma leniuchowania :-) Kto sie dzis wazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Sierpień 25, 2014 dzień dobry, co u was dziewczyny jak idzie? ja się dziś nie ważyłam bałam się po weekendzie, może jutro to zrobię u mnie zimno jesiennie, paskudnie i moje nadzieje na szczupłą sylwetkę też jakieś nikłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 i gdzie przepisiki? izulek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 IZULEK przeszdel ci juz ten bol? mam nadzieje ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 25, 2014 Hello dziewczynki trochę was zaniedbuje ale cały weekend gdzieś w rozjazdach ;) wczoraj byłam nad morzem i wróciłam późno do domu i do tego mega zmęczona ;) co tam słychać ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Bol mi nie przeszedl ale rozmawialam z lekarzem wiec jest ok Co do przepisikow nie mam narazie glowy Postaram sie wrzucic cos wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Ja90 glowa do gory Uwierz w siebie :-) Tez mialam dzis zwatpienie ze nie nadaje sie do odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Hej ;) ja dziś pospalam do 10 zjadlam śniadanie ogarnelam chalpe i siedze ;) pije czerwoną herbatę ;p i malego pewnie bede usypiac zaraz bo marudzi . A Wy co tam robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anya77 Napisano Sierpień 25, 2014 Cześć dziewczyny ;) Ja nie mam zupełnie czasu żeby pisać na wielu forach, więc pewnie już nie będę tu zaglądała, więc żeby nie było bałaganu wywalcie mnie z tabelki :) Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie, życzę powodzenia i wytrwałości w dążeniu do celu :) Papa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efcyk Napisano Sierpień 25, 2014 Szkoda Anya. Ale zagladaj do nas chociaż raz w tygodniu zeby podac wage i pochwalic sie spadkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anya77 Napisano Sierpień 25, 2014 No jeśli to nie będzie dla Was problemem to czasem wpadnę poutyskiwać na zbyt mały spadek wagi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Pewnie ze nie bedzie :-) Anya my rowniez zyczymy wytrwania w wytyczonych celach i szybkiego dojscia do wymarzonej sylwetki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 25, 2014 No szkoda anya ale wpadaj do nas czasem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anya77 0 Napisano Sierpień 25, 2014 A jak Wy się teraz ważycie - nadal raz w tygodniu czy częściej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anya77 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Czy jajka mogą szkodzic jeśli spożywa sie je w nadmiarze? Bo ja strasznie lubię jajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Anya w piatki sie wazymy. a co do jajek to maja wplyw na cholesterol, tzn podwyzszaja. wiec za duzo jajek nie mozna jesc. najlepiej bialka z jajek, dobrze po nich waga spada. :) nie wiem ile tygodniowo mozna jesc jajek zeby bylo ok, musisz poczytac na ten temat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 dzieki izulek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Anya jesli nie masz wysokiego cholesterolu mozesz spokojnie jesc 5-6 (pelne jaja tzn z zoltkiem) Jesli jednak jest za wysoki max 4 w tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Anya to nie jest klub wzjemnej adoracji zeby do niego zagadac I podpisywac codziennie liste. Jak bedziesz miec czas to odezwij sie, podaj wage w piatek, bedzie nam milo :) Wiadomo jedne z nas maja wiecej czasu, drugie mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Anya zycze oczywsicie spadku wagi I powrotu do wymarzonej wagi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Ojoj alez tu cicho..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Efcyk wzielam z ciebie przyklad i zamowilam sobie hula hop :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 25, 2014 To super ;) ja ostatnio zaniedbalam hh ale dzis sobie pokrece. Bedziemy razem kręcić ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Wiec bedziecie kreciolki dwa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach