Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Gość anna r
dziekuje :) bardzo repelanna@wp.pl

Gość anna r
izulek nie pamietam hasla do tamtego podam inny tajgowska@wp.pl

Gość anna r
izulek nie pamietam hasla do tamtego, podam 2 tajgowska@wp.pl

Gość anna r
JAK WYSLESZ TO NAPISZ- DZIEKUJE BARDZO

Gość slońce16
Hej kobitki co tam ?:) ja też Izus poproszę zdjęcie jadłospisu sierkowa16@wp.pl ;)

Gość anna r
juz weszlam na tamten , cos mialam z netem przepraszam

Iza wyslesz mi tez? Moze skorzystam jak nie dam rady na Dukanie ;) efcyk@vp.pl

izulek , proponuje zbierz wszystkie e-maile od nas I wyslij hurtowo ;) I nikt Ci juz nie bedzie glowy zawracal :)

Gość gość
Dam znac jak bede w domu pisze z komorki anna r

Siedze i szukam jakies motywacji :-) Ja nie wiem czy zauwazylyscie ale nam forum podupada

Iza ja was czytam... nasze od 5 godzin jest zawieszone... pisałam właśnie do Ewy, że wam wątek upada :( myślałam,że na fb piszecie tak prywatnie...dziewczyny chyba nie mają motywacji. Słońce prawie nie piszę, Agata, Agula też nie. Ja 90 też chyba bez motywacji a Anya piszę na wątku na vitalii A ty Iza co? nie masz ducha walki do zrzucania kg czy boisz się, że jesteś w ciąży i jakieś załamanie cię złapało...

Iza w 1 mejlu nic , żadnego załącznika w 2 mejlu 13 załączników. Nie wiem czy tak mialo być :)

Dołączcie na Vitalie... tam są suwaki, sylwetka w 3D, pamiętnik o swoich przemyśleniach można pisać, wstawiać zdjęcia... są tam też inne dziewczyny,nawet taka 16 latka, bardzo sympatyczna Możecie założyć swój wątek, żaden problem

A tam podupada, nie wszyscy mają czas zeby na kafe non stop siedzieć :)

Kleo Dziewczyny pisza na fb bardziej priv niz odchudzajaco Nie boje sie ze jestem w ciazy ale niepewnosc mnie dobija Co do vitalii mnie jest ciezko z tel tam pisac Ogolnie ostatnio jakos brak mi motywacji jem nieregularnie Podjaaadam Ehh...ja sie do odchudzania chyba nie nadaje brak mi silnej woli X Efcyk wyslalam drugiego meila

Dziewczyny sa zajete ( mam nadzieje ) I stad ta mniejsza aktywnosc, Pewnie, ze lepiej jak jest nas wiecej ale ile by nas nie bylo, nie wolno sie poddawac. Choc przynzma sie szczerze, ze czasami to mam dosc pilnowania sie - co jem, w jakich ilosciach ale jak sobie pomysle, moj synio bedzie sie wstydziec swojej grubej, starej mamy to zaraz stawia mnie to do pionu ;) Wiecie najpier musismy znalesc motywacje w sobie, potem bedziemy sie wspierac razem nawzajem. :) dziewczyny jeszcze raz dziekuje za pomoc :)

izulek nie gadaj glupot, sama napedzasz grupe odchudzajaca a teraz piszesz, ze sie nie nadajesz. BZDURA Wez sie w garsc, pomysl sobie, ze za kilka kg "pozniej" bedzie zdecydowanie ciezej. nakupowalas tyle kosmetykow, bylas u dietetyczki I teraz chcesz sie poddac, NIE WIERZE

Motywacja zerowa Moze to przez pogode bo dzis taka,,smutna" Nie wiem Bede od jutra walczyc od nowa (mam taka nadzieje)