Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE SIE PRZEPROWADZIC W POLSCE

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Poznaniu, rodzinę mam w wielkopolskim, moje pytanie do was: DO JAKIEGO MIASTA W POLSCE SIĘ WYPROWADZIĆ? Jestem singielka 27lat, chciałabym się wyprowadzić stąd do innego miasta, co poleciacie?? Warszawa- odpada, wyścig szczurów Białystok-za daleko Olsztyn-byłam, za mało ciekawe+ trochę daleko bo aż na Mazurach Kraków-cudny, klimatyczny ale nie do życia, zła komunikacja i wszedzie daleko+ męczący turyści Łodź- umierające miasto, marazm. Odpada Katowice-chętnie ale zbyt daleko moje opcje to: 1. Trójmiasto-super, ale trochę daleko do rodziny 2.Toruń- nie za duży nie za mały, klimacik, boję się o brak pracy tam 3.Szczecin- boję się o brak pracy tam, słyszałam że nic sie nie dzieje i smutno 4.Wrocław-dużo pracy, aczkolwiek to też duże miasto co może męczyć nie piszcie proszę o argumentach pt: "dostep do lekarzy", czy "dostep do kin,teatrów", albo "ładna zieleń", "ładna architektura" bo bardziej chodzi mi jedynie o 2 rzeczy: PRACA, DOBRZY OTWARCI na obcych LUDZIE

Gość gość
w Gdańsku są mega korki rano i po południu a inne rzeczy na plus

Gość kopernik100
TYLKO SZCZECIN:) www.youtube.com/watch?v=55un_vJsyxw

Gość gość
4.Wrocław-dużo pracy, aczkolwiek to też duże miasto co może męczyć nie piszcie proszę o argumentach pt: "dostep do lekarzy", czy "dostep do kin,teatrów", albo "ładna zieleń", "ładna architektura" bo bardziej chodzi mi jedynie o 2 rzeczy: PRACA, DOBRZY OTWARCI na obcych LUDZIE xxx po tym wpisie myślę, że praca gó/wno cie interesuje

Gość gość
cos tam czasami w Szczecinie się dzieje jak na załączonym filmiku:)