Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darianna89

mój syn nie chce jeść.

Polecane posty

Gość Darianna89

Witam, mój 3 miesięczny syn od kilku dni nie chce pić mleka modyf. Co prawda jest okropne w smaku ( bebilon pepti ) ale dzięki temu mlekowi pozbyłam się u niego wysypki ponieważ okazało się że ma skazę białkową. Maluch miał okropnie wysypaną twarz a potem całą resztę. Zawsze jadł niewiele początkowo 90ml co 3 godz potem 60ml a teraz 30ml i nawet po 3 godz nie chce butli. Starałam się podawać mu z glukozą dość często ale niestety bez rezultatów. Nie wiem co robić, teraz podje mu na przemian z enfalilem ale boję się że znów go wysypie.

Gość gość
Pediatra sie klania tlumoku

Gość gość
trzeba było karmić piersią, dziecko dostało by to co najlepsze i nic by go nie uczulało.

Gość gość
,,dzięki temu mlekowi" :/

Gość gość
Zapraszam do przeczytania słownika.

Gość gość
jak ja lubie jak sie szmaty wypowiadaja o karmieniu piersia ,ze to takie zbawienne,zesrajcie sie i to dajcie dziecku do zarcia !!!! kazda karmi jak chce jedne nie moga drugie nie chca i chuj wam do tego kwoki z wymionami.autorko najlepiej bedzie jak zglosisz sie do pediatry ,bo malec moze sie odwodnic i nie dawaj mu glukozy to jest woda z cukrem ? czy kupujesz

Gość Darianna89
Tak dla wszystkich komentujących u pediatry byliśmy 3 razy. Czasami zastanawiam się czy tu komentują matki... z takim słownictwem to tylko po żałować tych dzieci.

Gość gość
Niepotrzebnie dosladzasz to mleko. Nasza pediatra tlumaczyla nam że dziecko inaczej odczuwa smak i zabroniła dosładzać a młody dostawał nutramigen (nie wiem czy miałaś styczność z tym paskudztwem ale śmierdzi jak pasza dla prosiaków). Myślę, że powinnaś swój przypadek skonsultować jeszcze raz, ale może z jakimś innym lekarzem. A maleństwo prawidłowo przybiera?

Gość gość
NO TAK, pediatra nie pomógł, kafetarianki sa lepszymi lekarzami

Gość Darianna89
Póki co maluch przybierał w miarę prawidłowo aczkolwiek z uwagi na niską wagę urodzenia jest poniżej centyla. Dzisiaj mam zamiar iść po raz kolejny. Cały czas zmieniam lekarzy za 1 razem powiedzieli że to potówki później że hormony ostatnio postawiono diagnozę że to skaza białkowa, jak po kilku dniach podawania bebilonu pepti powiedziałam że mały tego nie chce jeść to kazała mi mieszać z innym