Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OryginalnyNiepodrabialny

Ile kaw można dziennie wyjżłopać?

Polecane posty

Podobno tak, ale i tak nie ograniczę jej picia, bo nie mogę normalnie funkcjonować bez kawy.

Wydaje mi się, że na mnie też już tak nie działa jak na początku. Organizm się przyzwyczaił. Nie potrafię sprecyzować, dlaczego właściwie ją piję w aż tak dużych ilościach. Zapewne, jest to pewnego rodzaju uzależnienie.

Ja też zaczynałam gdzieś w wieku 12 lub 13 lat. No cóż, każdy ma jakieś "nałogi". ;)

Gość gość
kaw ile chcesz :P rozpuszcalnych

nescafe 3 in 1 ?? To ma być kawa? :O Toż to jakiś napój przypominający jej smak, żałosne :D

Gość gość
ale sprecyzowałaaaa ciemna/ czarna ciecz i fusy ... jak tak powiesz dziecku to ci kole przyniesie z czyms wsypanym zebys miała fusy !!! Kawa to kawa zawsze kupuje kawe ziarnistą miele sama juz wtedy pięknie pachnie a co dopiero w trakcie parzenia

Gość gość
Boszszsze - czarna ciecz i fusy , co ty pijesz czlowieku ?? Wy dalej w Polandii zalewacie zmielone ziarna woda tak prosto do kubka?? :o

Gość gość
Tak, zalewamy bo nam takie smakuje. :P A ty pij swoje chemikalia i od naszej Polandii wara ci

Gość gość
ja zacząłem brać magnez 3 mies temu, polecam menmag. Nadal pije dużo kawy ale nie jestem już tak nerwowy i serce bije normalnie po takiej ilości kofeiny. czuje się dobrze ale i tak zona truje żeby kawe ograniczyć ale co zrobić jak lubie.