Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie warto nikogo kochać

Polecane posty

Gość gość
mmh a ty pewnie malenki wtulony ze strachu w kieszonce baby szatana :"D wegetujesz :D nic dodac nic ujać

Warto nienawidzić jak najwięcej osób, bo jeśli kogoś z tych których nienawidzisz spotyka coś złego ty jesteś szczęśliwy. Jeśli nienawidzisz odpowiednio dużą liczbę osób możesz być szczęśliwy codziennie. Miazga!

Gość gość
nie mozna nikogo zmusic do milosci

Gość gość
ignorować pustych arogantów a nawet plujnąc mu w twarz nic sie nie stanie

Gość gość
Zgadzam się. Miłość nie istnieje tu chodzi tylko i wyłącznie o sex. Jedyną wartością, którą należy pielęgnować to przyjaźń. Przyjaciel jest zawsze lepszy niż ta wasza wierszowa "2 połówka".

Gość gość
Nigdy przyjaciel tyle nie zrobi co ktoś kto cię kocha. Z przyjaciółmi tak naprawdę żyje się na pół gwizdka.

Gość gość
Nigdy przyjaciel tyle nie zrobi co ktoś kto cię kocha x Masz 100% rację, prawdziwy przyjaciel zrobi znacznie więcej i zawsze będzie przy tobie trwał, nie będzie starał się ciebie zmieniać, nie będzie oceniał, itp.

Gość gość
Dlatego wolę być samotna, od czasu do czasu tylko się z kimś umówić na małe bzykanie

Gość gość
No cóż, jak nie miałaś kontaktu z prawdziwą miłością to co masz napisać. Lepszy przyjaciel niż nic, czy udawane uczucie. W miłości nikt nikogo nie zmienia i nie ocenia, bzdury jakieś piszesz. Bardzo niski poziom sobą reprezentujesz. Ale powodzenia.

Gość gość
hahah na bzykanie :D łomatko , mam kolezanke pania nauczycielke ,która tez i umawia na bzyyk :D ,hah pieknie ! Ja tego robic nie musze mam pod ręka :P jego

Gość gość
W miłości nikt nikogo nie zmienia i nie ocenia x W jakim ty świecie żyjesz? Już sam sposób dobierania się w pary jest pełen wymagań, więc nie pieprz że się nie ocenia drugiej strony, a już tym bardziej że nie próbuje się jej zmieniać. Wyjdziesz za mąż, to zobaczysz że po 3-5 latach facet będzie miał dość twojego ciągłego jęczenia i narzekania, zaraz ci się nie spodoba że chce iść z kumplami na mecz i piwo.

Gość gość
trzeba kochac wlasciwego faceta.

Gość gość
My się nie dobieraliśmy wdlg wymagań. Tylko świetnie się razem czuliśmy, chcieliśmy być ze sobą jak najwięcej. Zwyczajna miłość, a nie ten syf o którym piszesz. Ponad 20 lat razem więc wiem co piszę.

Gość gość
kocham najwłasciwszego

Gość gość
nie zycze psychopaty paa

Gość gość
każdy kocha tak jak potrafi , jesli są ze soba a jest im z tym dobrze to tak dalej.Może temat załozyła osoba skrzywdzona ,a le pewniez czasem zmieni zdanie i zycze jej z całego serca , aby los jej wynagrodził, kochac wręcz należy ,bez kochania człowiek jest pusty i sfrustrowany

Gość gość
Miłośc sie nie kończy ,nalezy ja rozpalać każdego dnia .

Gość gość
czy milosc nigdy sie nie konczy?

Gość gość
kazdy nas czegos uczy.

Gość gość
Ja kochałam, dostałam po d***e. Teraz on żałuje ale nigdy nie bedę w stanie zacząć od nowa. Probowałam też z innymi ale się tylko meczyłam. Nie potrafie kochac, znienawidziłam ludzi i czuje sie dobrze sama ze soba.

Gość gość
My ciebie też nienawidzimy, w*********j.

Lepiej kochać, dostać czasem kopa i próbować od nowa, niż zrezygnować całkiem z miłości i żyć samemu/samej.

Gość gość
zyjac samemu masz pewnosc ze nikt nigdy juz nie zrobi Ci krzywdy

Gość gość
No nie wiem- moze u Ciebie U mnie powoduje radosc,chec do zycia,chec przebywania z zona i wszystko co pozytywne i tak od 12 lat

Gość gość
tak mowia ci, ktorzy nie moga sie pogodzic z faktem, ze milosc nie zagoscila w ich zyciu ja bym inaczej do tego podeszla - do wyboru: 1. pogodz sie z brakiem 2. badz cierpliwa, jeszcze sie pojawi ten wlasciwy

Gość gość
ja szukam milosci

Gość gość
nie warto kochać, miłość to tylko cierpienie