Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK WYBUCHNIE WOJNA BĘDĘ GWAŁCIŁ ROSJANKI W ODWECIE ZA UKRAINĘ

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość gość
A według ciebie kim jestem?? Ludzie czy każdy kto pisze z kapslokiem w tematyce Przemka musi być od razu brany za niego?

>>>A według ciebie kim jestem??<<< Pełnoletnim NIEDOROZWINIĘTYM DEBILEM, albo przygłupim smarkaczem, który za dwa tygodnie wróci do gimnazjum :(. x I jedna i druga opcja nie są warte zwrócenia uwagi.

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy tępaku że jest jeszcze trzecia możliwość - PO PROSTU ROBIĘ SOBIE JAJA bo ta kloaka tylko na to zasługuje. Sam jesteś smarkacz - mam 28 lat i co głupio ci?

>>>A nie przyszło ci do głowy tępaku że jest jeszcze trzecia możliwość - PO PROSTU ROBIĘ SOBIE JAJA bo ta kloaka tylko na to zasługuje. Sam jesteś smarkacz - mam 28 lat i co głupio ci?<<< Dlaczego ma mi być głupio? To Ty chwalisz się publicznie, zabawą w kloace :D :D :D. Możesz napisać co zechcesz, ale ten kto w kloace się bawi, TEN ZAWSZE G.WNEM ŚMIERDZIEĆ BĘDZIE :D :D :D. x Wracaj do swojej kozy. Jakaś namiastka czułości, nawet Tobie się należy :D :D :D.

Ja natomiast uważam że ten człowiek ma prawo realizować swoje cele i zamierzenia.

Gość gość
Wszyscy wiedzą że misio to stały bywalec tego szamba więc tobie to nawet OLD SPICE na nic się zda:-P Może i jesteś wygadany ale to tylko czcza paplanina nie będąca ugruntowana wiedzą o świecie

>>>Wszyscy wiedzą że misio to stały bywalec tego szamba<<< Rzeczywiście bywam w tym miejscu, ale szambem miejsca, gdzie ktoś mnie gości, nie zwykłem nazywać. x >>>więc tobie to nawet OLD SPICE na nic się zda<<< OLD SPICE nie używam. Niegdyś wszystkie matoły, uważały go szczyt dobrego smaku. Brzydzi mnie też, jego obecna reklama. x >>>Może i jesteś wygadany<<< Dziękuję za przypadkowy komplement :D. x >>>nie będąca ugruntowana wiedzą o świecie<<< Pewnie masz rację :D. Ja nie uważam, że wiem wszystko o całym świecie. Wierzę tylko w to, co sam widziałem lub z opowieści wiarygodnych ludzi poznałem. To z całą pewnością dużo mniej od papki, którą co dzień pochłaniasz z internetu i innych mediów. x A jeżeli szambem nazywasz miejsce, gdzie stale bywasz, to Ty sam się w ten sposób g.wnem maziasz. To dla normalnych ludzi jest co najmniej dziwne :(.

Gość gość
a może to ruscy ciebie beda posuwać w dupala?

Gość Hetero_Sapiens
Tylko powinieneś trochę przebierać, bo jak zgwałcisz Ludmiłę Putin, to ani to dla ciebie przyjemność, ani Władimirowi Władimirowiczowi krzywda.