Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zadawajcie się nigdy z prostakami bo ludzie będą myśleli, że jesteście

Polecane posty

Gość gość

głupsi od nich. :D

>>>Nie zadawajcie się nigdy z prostakami bo ludzie będą myśleli, że jesteście głupsi od nich.<<< Dzielisz się z nami, swoją życiową filozofią :) ? x Ja myślę, że to nie od nas zależy, z jakimi ludźmi życie nas styka. Ważne jest, aby każdego traktować z szacunkiem :). Trzeba być bardzo głupim, by oceniać ludzi po pozorach :(. Prosty człowiek, może być dużo lepszym kompanem, od zarozumiałego "wykształciucha" :D.

Gość gość
Misio ty nieuku

Gość gość
akurat to "co ludzie pomyślą" mam głęboko w d.... Chociaż fakt, że zadawanie się z ludźmi głupimi /prostak a prosty człowiek to jednak coś innego/ nic dobrego nie przyniesie :)

>>>Chociaż fakt, że zadawanie się z ludźmi głupimi /prostak a prosty człowiek to jednak coś innego/ nic dobrego nie przyniesie<<<< Każdy człowiek nadaje się do czegoś. Mojemu koledze, kafelki położył na ścianie, glazurnik z zacięciem artystycznym :P. Do dzisiaj podziwiamy jego pracę i zamiłowanie do abstrakcji :D. Gdyby płytki ułożył prostak, to nadrukowane, na nich drzewa, nosiłyby korony dumnie wzniesione, a korzenie, ku wannie/podłodze skierowane :D. Glazurnik artysta odrzucił ograniczenia prostaka :P i przez wiele lat, kolega tłumaczył swoim dzieciom, dlaczego te drzewa są "do góry nogami" :D :D :D.