Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fizjoterapia a praca ??

Polecane posty

Gość gość

Jak jest z pracą po fizjoterapii?

Gość gość
Kiepsko, chyba że jesteś osobą obrotną i sama ich pozyskasz ale jako praca na etat słabo

Tam są jakieś kolejne "stopnie wtajemniczenia" :). Wiem, że kolega szukał dyplomowanego fizjoterapeuty z odpowiednimi uprawnieniami i nie było chętnych do pracy za 5tys na rękę.

Gość gość
To chyba Twój kolega kiepsko szukał modląc się by nie znaleźć. Moja przyjaciółka dojeżdża do pracy 50km bo nie mogła znaleźć, a ma 1. studium 2. studia mgr oba na kierunku fizjoterapia + chyba z 10 kursów masażu.

Gość gość
Chociaż nie uwzględniłam możliwości, że kolega szukał fizjoterapeuty z uprawnieniami budowlanymi i do obsługi promu kosmicznego. Znając polskich pracodawców może w tym leży sednos problemos :P

>>>To chyba Twój kolega kiepsko szukał modląc się by nie znaleźć. <<< Szukał dobrze, bo bez tego specjalisty NFZ zerwałby z nim (nie podpisał nowego) kontrakt. Pamiętam kwotę, bo rozmawiałem o tym ze swoim kolegą, który ma pewne uprawnienia w tym zakresie. Wiem, że on nie miał wystarczających. Miał skontaktować mnie ze swoim znajomym o wystarczających uprawnieniach. Cały czas piszę o uprawnieniach, które dla człowieka "z branży" są jasne (przynajmniej u znajomego masażysty po kursie fizjoterapeuty nie budziły żadnych wątpliwości). Dlatego dziwię się, że żartujesz sobie z tego. Jeżeli masz wszystkie certyfikaty, to możesz przesłać CV na mój adres (widoczny po wybraniu nicku). Przekażę mu i może w przyszłym roku (przy podpisywaniu nowego kontraktu) coś z tego wyjdzie.