Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjjj

przyjechałam do Polski na urlop

Polecane posty

Gość gośćjjj

2 tygodniowy i leje!!!!!Czy ja muszę mieć takiego pecha?? Juz nawet brak upałów (które towarzyszyły naszemu krajowi do dnia poprzedzającego mój przyjazd) bym jakoś przeżyła żeby chociaż było ciepło i słonecznie ;////////////// Ledwo przyjechałam i już zastała mnie burza z piorunami..i susze teraz zmoczone włosy...a jutro jeszcze gorzej, w czwartej jeszcze gorzej...

Gość gośćbbb
Podkarpacie!!!!! I ooooo dobrze że ,mi przypomniałaś wg pogody na ttv..cały kraj przez następne dwa dni pod wpływem wyżu..ciepło i słonecznie ale bez upałów z jednym wyjątkiem...Wyjątek jest u mnie - ULEWY bez szans na słońce!!!

Gość gość
Wiesz jak zapowiadają ciepło to faktycznie się szybko zmienia ale jak zapowiadają deszcze to zawsze sie sprawdza ;/ No faktycznie W Grecji trafić na zła pogodę to wyjątkowy pech..

Gość gość
to ty przywlekłaś tą pogodę!!!! teraz już wiem! :D

Gość gość
Jak sie wyjeżdża za granicę do ciepłych krajów i trafią na kiepską pogodę zawsze można jeszcze liznąć lata w Polsce bo lata mamy ładne a to wyjątkowo. Autorka może mieszkać w Anglii czy innej północnej dziurze gdzie raczej upałów nie ma. Może autorko warto było wybrać ciepłe kraje? Ja wiem że było tutaj bardzo ciepło ale to jednak nie południe Europy.

Gość gość
No przyznaję się to ja przywlekłam deszcz i w ogóle zimne lato z Niemiec. Bo tak może do tej pory był tydzień upałów gdzie w sumie bardziej duszno ;). Oczywiście w moim landzie :P