Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

telefon milczy, to koniec

Polecane posty

Gość gość
eee nie mowione,mój milczał prawie miesiac i okazalo sie ze to nie koniec.

Gość gość
Lalka, ona ma Cię w dup/sku. Zapomnij o nim. Stać go na lepszą niż takie zero jak ty :P

Dzwonił do mnie prawie codziennie. Nigdy nie było 2 dniowej przerwy tak jak teraz. W głębi serca jednak jestem dziwnie spokojna. Może jeszcze się kiedyś spotkamy :(

Gość gość
Znudził się Tobą. Nic nie trwa wiecznie :P.

Właśnie przez takich skurwysynów jak on, kobiety lecą na wygląd i kasę. Miłości od faceta nie dostaniesz, ale za to ubierze cię od stóp do głów, nakarmi i przewiezie nowym wozem :)

Gość gość
Z niej taka kobieta jak ze mnie ksiądz :P

Krupski, nie pajacuj. A Ty pomarańczowy prawiku wynoś się, już już, biegusiem :D

Gość gość
Szmata, materialistka :P Miłość od faceta dostaniesz pod warunkiem, że coś sobą prezentujesz. W byle gów/nie nie da się zakochać choćbyś miała nie wiem jak fajną du/pe i cy/cki :P

Krupski i inni ignoruję wasze wyzwiska! Słucham Chopina w tej chwili. Właśnie leci marsz żałobny, tak adekwatny do sytuacji :(

Gość gość
No a jak, adekwatny. Wedle życzenia zaraz wpadnie do Ciebie kostucha z kosą :P

Gość gość
Sama się poniżasz tak płacząc za facetem :'( To jest żałosne. To dla kobiety kompromitacja. Facetoei jeszcze przystoji ale baba jest zerem odpierdzialając taką szopkę. Sama siebie nie szanujesz a od innych tego wymagasz? :P Pozerka.

Albo może popsuję komuś wieczór? :P Chciałam się kiedyś zemścić na byłym, może to dobry moment.

Dołączyłam do wiadomości screeny z naszymi rozmowami, w których wypłakiwał się, że ta jego nowa nie daje rady w łóżku i, że najchętniej zająłby się mną z każdej strony :classic_cool: Uwielbiam takie finały :)

Gość gość
Oj.. Wiadomo nie od dziś że z Twoją głową coś nie tak, ale teraz zawiodłaś kompletnie. Nienawistna jesteś. Jedna z najgorszych cech na świecie

Gość gość
Jesteś chora :P

"Co ja zrobię, że mam ochotę Cię pomęczyć?" "Nikt nie musi wiedzieć" "Szkoda, bo jestem teraz sam w chacie" x Czy tak zachowuje się facet w związku? :( Musi zapłacić za swe złe czyny :)

Już się z nim nie zadaję. Teraz się z tego śmieję, ale wcześniej byłam w depresji przez niego. Wtedy to był dla mnie koniec świata, ale durna byłam :D Dlatego nie ma co płakać za chujami.

Gość gość
Studzia spust do wora na spermę i papa