Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

telefon milczy, to koniec

Polecane posty

Czekam, aż ta raszpla z drutu odczyta moją wiadomość. Już widzę jej minę. :classic_cool: Koniec zadręczania się facetami.

Gość gość
Studzia ile ty masz lat ale tak powaznie

Ten tato-chłopak nie jest chyba efektem złych relacji z ojcem, tylko twoich dziwnych związków ze szczylami. :D Im starzej tym gorzej jeśli chodzi o facetów, znajdź złoty środek. :D

Gość gość
buahahaha dopiero teraz zorientowałaś się, że chciał cię tylko do ru/chańska? :D od razu dałaś mu dupska i potem na każde zawołanie, więc myślisz, ze jak on cię traktował? poza tym żaden facet nie wytrzymałby z taką pier/dolniętą laską jak ty :D 🖐️

Gość gość
Studzia z 92? To tak jak ja :P

Jak byłam z tamtym szczylem to na pierwszy plan wysuwał się seks. Nic poza tym. Gadka nam się nie kleiła, mieliśmy odmienne zainteresowania i poglądy. Więc po czasie tylko spaliśmy ze sobą. Mimo to byłam bardzo przywiązana. A tak na marginesie to kiepski z niego kochanek. Z tym moim obecnym jest inaczej. Oprócz fenomenalnego seksu dogadujemy się świetnie, zawsze mamy temat, czy to o dupie maryni czy o czymś poważnym. Ma pożądane przeze mnie cechy charakteru. Jest kochanym draniem.

"Jak byłam z tamtym szczylem to na pierwszy plan wysuwał się seks. Nic poza tym. Gadka nam się nie kleiła, mieliśmy odmienne zainteresowania i poglądy. Więc po czasie tylko spaliśmy ze sobą. " Cofam to co napisałem wcześniej. To nie tylko złe wybory. :classic_cool:

Tak to widzę z perspektywy czasu of course. Jak byłam ze szczylem to byłam zaślepiona i widziałam tam uczucie, a teraz wiem, że to był tylko seks.

Niedługo, może rok. Ale nie bierz tego co napisałam tak dosadnie. W tamtym czasie myślałam, że jest ok. Spotykaliśmy się co jakiś czas, wspólne imprezki i wtedy było całkiem nieźle. A seks wtedy był dla mnie też spoko, bo nie miałam porównania. Teraz widzę to inaczej. Śmiać mi się chce, że byłam taka durna.

Niedługo, może rok... mogłabyś wrzucić zdjęcie dowodu osobistego? Możesz ocenzurować wszystko poza datą urodzenia. :classic_cool: Dzieli nas tylko 5 lat różnicy, a zachowujesz się jak dziecko momentami. :O