Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś dziewczyny są tak łatwe, że...:)

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj znalazłam, na jednym z portali internetowych zdjęcie lasek tak ubranych, że ja bym się tak wstydziła wyjść na ulicę, skomentowane bardzo ciekawym spostrzeżeniem: "W dzisiejszych czasach dziewczyny są tak łatwe, że nie długo prostytutki stracą pracę". Straszne ale taka prawda...

Gość gość
no tak - ubiór świadczy o tym, kto jest łatwy a kto nie :D Proponuję, żeby polskie dziewczyny miały te stroje co muzułmanki, z tą siateczką na oczy, żeby widziały, którędy się przemykają :D Poza tym jeśli się coś komentuje, to nie należy być analfabetą bo od razu widać, kim jest komentujący :)

Gość gość
Zgadzam się z autorką

Gość gość
no i co z tego? niech se robią co chą, to ich życie, przecież nie nawrócisz każdego tak, żeby postępowali słusznie i moralnie... bo przeciez dla "porządnej" kobiety to żadna konkurencja, a "porządny" facet też sie taką nie zainteresuje ;) wszystko zostaje w swoich "klasach" społecznych

Gość słownie1o
misia, lubię dekold odsłonić albo nóżki, ale to nie znaczy że nie jestem monogamistką

Gość gość
jakbyś jeszcze zapoznała się z ortografią to już byłabyś wspaniała w tym swoim DEKOLDZIE .....brak słów, tępota

Gość gość
na bank ma na fb całe serie ;) bo to taki typ... łatwizna...nóżki cycki a iQ mierne ;) pare razy do wyra ale i to sie znudzi w końcu ;) bo zaraz w ciaże zajdzie ;)

Gość gość
dekolt i nóżki odsłonięte w jednym czasie to już oznacza zwykłą kur/wę. dziś dziewczyny są tak łatwe, że aż odechciewa się seksu

Gość gość
to był portal gdzie jest mnóstwo pozycji i ciężko będzie mi to znaleźć (jak znajdę to dam linka), ale tu nie chodzi o to jak one były ubrane, mogłam tego nawet nie opisywać, ba! mogło tam w ogóle zdjęcia nie być i tylko taka sentencja, która moim zdaniem trafnie opisuje rzeczywistość. nikt też nie mówi, że wszystkie dziewczyny są łatwe, chodzi o to jak dużo ich teraz jest w porównaniu do poprzednich pokoleń...

Gość gość
zwabi taka faceta na te nóżki , pójdzie do łóżka na pstryk ale zawsze nadchodzi poranek i pytasz taką : co myslisz na przykład o tym i taka:uuuu, eeee...yyyyyyy, zero ;) Nuda i zerowe wyzwanie .. acha : o ile wie jak masz na imię ;) bo jesteś tam którymś z kolei ;) rewelacja

Gość gość
"no i co z tego? niech se robią co chą, to ich życie, przecież nie nawrócisz każdego tak, żeby postępowali słusznie i moralnie... bo przeciez dla "porządnej" kobiety to żadna konkurencja, a "porządny" facet też sie taką nie zainteresuje " chyba nie jest tak kolorowo jak piszesz, coraz więcej meżczyzn uznaje płeć piękną za kompletne dno które się nadaje do seksu i moze mycia garów, ale my faktycznie nic z tym nie zrobimy tylko możemy żyć w tym zaplutym świecie 21 w.

Gość gość
to ze sie tak ubierają nie znaczy , ze są łatwe .. Katarzyna Montgomery caly czas chodzi z cycami na wierzchu , To znaczy ze jest łatwa ?

Gość gość
13.40 dzięki, nie pomyślałam o tym:)