Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o roszczeniowym zachowaniu mojej matki?

Polecane posty

Gość gość

Mam 6 letniego syna, z którym mieszkam u swojego ojca. Zarabiam 3 tysiące Dostaje 500 złotych alimentów Ojciec daje mi coś w rodzaju kieszonkowego 2 tys. I teraz pojawia się problem, moi rodzice są po rozwodzie. Np. u mojego brata i bratowej (matka bratowej zajmuje się czwórką wnucząt za darmo) w dodatku jak przychodzi do ich mieszkania do jeszcze im sprząta, pierze, gotuje, prasuje i chciałam, żeby moja matka robiła dokładnie tak samo. I co się okazuje? Moja mama przychodzi, sprząta, gotuje, wychowuje mojego syna ale mój ojciec daje mojej matce za to pieniądze, moja matka zażądała jeszcze umowy o pracę. Dlaczego moja matka nie chce mi pomóc za darmo a inne matki za darmo pomagają swoim córkom.

Gość belluś
Niewiem w jakim polozeniu jest Twoja mama. moze ptrzebuje pracy, by doxciagnac do emerytury. Milam kiedys podobny problem ale unas dziecko bylo wtedy w złobku, wiec temat jbyl zamkniety. Ale po czasie wiem,ze czasem rodzinapotrzebuje wspracia. Moze Twoja mama ma trudną sytację finansową. Moze potrzebuje tej umowy. Niewiem jaka jest sytaucja u WAs. Autorko napisz cos wiecej .

Gość gość
Moja mama odeszła od ojca (niczego jej przy nim nie brakowało) po 30 latach małżeństwa porzuciła ojca dla jakiegoś fagasa, który ją jedynie potrafił okraść nic więcej. Teraz by mogła wrócić do taty i dalej by przy nim wszystko miała. Mama nigdzie nie pracowała.

Hahaha :D Fajne masz marzenia :-D 5500 miesięcznie, mieszkanie za darmo i mama która sprząta, gotuje i zajmuje się dzieckiem, a ty leżysz i pachniesz :-d

Gość gość
mietek dobrze gada , kielicha mu dać :classic_cool:

Gość gość
Roszczeniowa to Ty jestes.

autorko to masz odpwoiedź. Ona potrzebuje pracy. fakt zle postapila wstosunku do Topwjego taty. Ale na pewno jezeli nigdy nie pracowala, potrzebuje jej. Tak mysle.