Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

irytuje mnie pani zwolenniczka konkubinatu

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko mnie tak irytuje pani pt zwolenniczka konkubinatu ? Wiem ze to tylko forum ale powiem szczerze ze żadna inna kobieta mnie tak nie drażni jak ona :(

Gość gość
zowleniczka to mireczkowata wielka "biznesłumen " która cały dzień siedzi z nudów na kafe :)

Gość zwolenniczkakonkubinatuvsgość
No to się wytargajcie za kudły:)

Gość zwolenniczka_konkubinatu
No lepiej być pilpką niewydymką:)

Gość gość
Mnie tez drażni bo jest strasznie zarozumiala .

Gość gość
mnie bardziej drazni sadystka lady margaret

Gość gość
Mnie też ona drażni, strasznie zarozumiała, przemądrzała baba, do tego ordynarna i chamowata, ja już nawet nie czytam jej postów ;)

Gość gość
co? chyba to jest jedna z niewielu normalnych babeczek, która zawsze doradzi mądrze i obiektywnie. Ja akurat bardzo cenie jej rady.

Gość gość
I wiecie co wam jeszcze napiszę? ja się wcale nie dziwię, że jej facet nie chce się z nią ożenić, wystarczy poczytać jej posty :D I w każdym temacie zarozumiała tak się wywyższa że jest konkubiną, tylko wytłumaczcie mi jedno, czemu ona całe dnie gnije na forach i pisze w kołko to samo, skoro jest niby w takim super szczęsliwym związku bez ślubu? :D

Gość gość
19:22,babeczki to ty mozesz upiec na niedziele dla tesciowej

Gość gość
Dlaczego gnije caly dzien na forum?Bo jest samotna matka a nie konkubina,przeciez facet ja zostawil.Znam ja doskonale,to dziwna kobieta...

Gość wasza ulubiona już bez loginu
Zwolenniczka, druhu! Ponieważ się nie loguję - utożsamiam się z tematami o Tobie. Całuję ciule cium cium :)

Gość frende bez loginu
Ja wiem czemu ona was irytuje - bo mówi jasno, prosto, bez sztucznie powlepianych wyszukanych słów (wcześniej wygooglowanych oczywiście) o rzeczach normalnych, przyziemnych. Bez obłudy, zgrywu i nie ma ciśnienia na spacerek po ślubnym kobiercu i zorganizowanie zabawy na 150 osób z rosołkiem, "Cudownych rodziców mam" i obciachowymi oczepinami przy orkiestrze i wodzireju. Oczywiście wszystko z super kamerzystą i obowiązkową sesją w parku w loczkach na lakierze :D

Gość gość
led,dns,daga jaga,konkubiny wyluzujcie:-)

Gość gość
"Bez obłudy, zgrywu i nie ma ciśnienia na spacerek po ślubnym kobiercu i zorganizowanie zabawy na 150 osób z rosołkiem, "Cudownych rodziców mam" i obciachowymi oczepinami przy orkiestrze i wodzireju" Ojj to ty nie jestes na bieżąco ...zwolenniczka konkubinatu vel miareczkowata wlasnie marzy o takim tradycyjnym weselu. Biała suknia ,welon i duże weselisko :) Nie raz tu o tym pisała. Ja jej nie lubię i nie czytam jej "porad". Tak jak ktos wyżej napisał ...strasznie zarozumiala .

Gość Na szybkiego  bez loginu
Mireczkowata ma jedną corkę, a Z.K ( nie mylić z zakładem karnym hahaah :D ) ma synka

Gość gość
Led literka zamknij ten kaprawy ryj szmato

Gość gość
Nie to jest ta sama osoba. ZK nie raz pisla na ogólnym ze ma core a tutaj ze ma syna . Zreszta ona na takie chujnyyy styl pisania ze nawet jakby nazwala sie "bonifacy " to bedzie wiadomo ze to mireczkowata .

Gość Na szybkiego bez loginu
Przecież ona cały czas wypowiadała się na temat syna, nigdy o corce i także dzieliła się inf dot chłopców, ubranek ,zabawek itd.

Gość gość
to led tu jest??? ktora??? siema led jezeli to ty

Gość gość
popieram w 100%...jestem tu od kilku dni a już mnie dwa razy poirytowała swoją wyniosłością i przemądrzałym pieprzeniem...nie cierpię ludzi, którzy myślą, ze wszędzie już byli, wszystko widzieli i w związku z tym wiedza wszystko...ona nie radzi, ona się nie wypowiada nawet, ona próbuje pouczać. Mentorka z koziej d**y.. Koleżankę kiedyś taką miałam..w wieku 19 lat zaszła w ciąże i spadła na nią prawda objawiona i jedyna...i pier**liła za przeproszeniem jak stara matrona co 100 lat przeżyła...na każdy temat musi mieć coś do powiedzenia....

Gość gość
Oczywiscie ,ze jest.Siedzi w prawie kazdym temacie tak jak kiedys,tylko cykora sie nie loguje

Gość gość
tak....led wszedzie,daga-jaga wszedzie,zwolenniczka-mireczkowata wszedzie,oj panienki panienki

Gość gość
Dla mnie zwolenicza to jest jedna z tych co "wyżej sra niz d**e ma ". i do tego wiecznie jęcząca ze na nic nie a czasu .Jedno dziecko a ona nie ma czasu na codzienny prysznic , na uprawianie sportu , na robienie kolacji. Jak przy jednym dziecku mozna nie mieć na nic czasu?

Gość cześć i czołem kluski
O mnie nikt nie pamięta? Też się wymadrzam, pouczam, wyzywam i siedzę 24/dobę.

Gość gość
19:15,nie wisz to ryj na sztorc.Ja mam 100 procent pewnosci.

Gość stara led literka
Pobijcie sie:-)

Gość gość
100 proc. pewnosci to nie masz nawet kto ci dzieciaka strzelil mlotku