Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z dziewczyna z zagranicy ( poznalem sliczna madra dziewczyne z Ukrainy)

Polecane posty

Gość gość

bardzo mi sie podoba :) od pewnego czasu wiem ze trafilem w jej czuly punkt teraz tylko wyjde na ukraine spotykamy sie w kijowie :) bedziemy space razem rozmawiac przy swiecach tulic sie itp zero sexu

Gość gość
wykorzysta cie dla wizy i kasy to oczywiste

Gość gość
nie bo studjuje w kijowie i studia sa dla niej wazne

Gość gość
wykorzysta , coz za odpowiedz! .Myslisz ze kazda wykorzystuje ? sa napewno i takie ale bardziej k***wskich kobiet niz polki nie spotalam . a polka w niemczech,anglii ,norwegii nie wyorzystuje ? ho ho jeszcze jak! Mieszkam w de , mieszkala w anglii , wiekszyb BLADZI od polek nie wiedzialam!

Gość gość
Ukrainki sa wspaniałedla takich kobiet warto sie starać.

Ukrainka czy Rosjanka to zawsze przecież słowiańska, swojska kobieta :) powodzenia :)

Gość gość
moj brat ma zone Ukrainke ,kobietka" 150 w Kpeluszu " mala,zgrabna sliczna . Zawsze zadbana ,mieszkanie lsni ,gotuje pysznosci , uwielbia dzieci ,jest bardzo ciepla . W towarzystwie jest superowa,wszyscy ja uwielbiaja . Potrafi i narąbacz sie i tanczyc do bialego rana i dzieci ogarnac i wysprzatac i ugotowac . Nie wiem jak ona to robi .Zawsze pelna energii , ma bardzo dobra prace jest spedytorem (na Rosje i Ukraine) zna angielski i hiszpanski . Nie wykorzystala mojego brata (zarabia wiecej od niego ). Wiec oby wiecej takich Ukrainek,Polek i poprostu KOBIET!

Gość gość
moj brat ma zone Ukrainke ,kobietka" 150 w Kpeluszu " mala,zgrabna sliczna . Zawsze zadbana ,mieszkanie lsni ,gotuje pysznosci , uwielbia dzieci ,jest bardzo ciepla . W towarzystwie jest superowa,wszyscy ja uwielbiaja . Potrafi i narąbacz sie i tanczyc do bialego rana i dzieci ogarnac i wysprzatac i ugotowac . Nie wiem jak ona to robi .Zawsze pelna energii , ma bardzo dobra prace jest spedytorem (na Rosje i Ukraine) zna angielski i hiszpanski . Nie wykorzystala mojego brata (zarabia wiecej od niego ). Wiec oby wiecej takich Ukrainek,Polek i poprostu KOBIET! ona tez jest taka jak napisales :) kiedy jej napisalem ze chcialbym spac u niej to odpowiedziala mi no way ale bez zadnych fochów wytlumaczylem jej ze wezme ze soba spiwór :) i wszystko jej wytlumaczylem ze chcialbym spedzic z nia romantyczny wieczór noc bez sexu:) no to sie usmiechnela i powiedziala thats ok :) nie wiek ja z piciem i tanczeniem ale lubi tanczyc widze ze ladnie sie ubiera i w ogole :) nie tylko na swieta :)

Gość gość
Gdzie ją poznałeś? W jakimś portalu? Podaj adres : )

Gość gość
nie podam ci adresu to bylo totalne zaskoczenie w miejscu w ktorym najmniejbym sie spodziewal ze spotkam taka osobe :)

Gość gość
Wiec to nie byl portal randkowy? Szkoda, mialem nadzieje ze jest jakis gdzie mozna poznac porządną Ukrainkę albo Rosjankę. Cóż, powodzenia z nią.

Gość gość
to byl portal randkowy :) ale nie powiem jaki

Gość gość
Dzięki za Twoją uprzejmość.

Gość gość
ukrainki sa na love.mail.ru

Gość gość
Ja też ostatnio poznałem przypadkiem przesympatyczną Ukrainkę, co prawda nie szukam na razie dziewczyny, ale chętnie się z nią zaprzyjaźnię, bo to zupełnie inna bajka niż większość Polek, inne wartości, inne oczekiwania :)

Gość gość
Hehe naiwniaków nie brakuje. powodzenia niedorobieńcy :O

Gość gość
POlkom juz dziekujemy

Gość gość
Ukrainkin nie dziekuje ,nie znacie historii