Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spacerówka składana do bardzo małych rozmiarów

Polecane posty

Gość gość

Czy możecie polecic spacerówke ktora zmiesciłaby sie do bagażnika yarisa? a dodatkowo nadawałaby się już dla 6 miesięcznego malucha?

Gość gość
za małe masz dziecko do spacerówki Puknij się w głowe

Gość gość
A dlaczego niby za małe? To do kiedy Ty kobieto woziłaś dziecko w gondoli? Spacerówka oczywiście rozkładana na płasko będzie ok ale co do rozmiarów to niestety nie pomogę.

Gość gość
6 miesięcy i spacerówka, to trzeba być yebniętym :O

Gość gość
Hej, ja bym próbowała baby design mini albo jogger city mini. Ale to musisz przymierzyć do auta. W smyku widziałam oba modele.

Gość gość
Hej, Dziewczyny- chciałabym zaprosić Was do nowego sklepu internetowego www.joyfashion.pl . Znajdziecie tam piękne kobiece buty w przystępnych cenach . Zapraszamy równiez na nasz profil na Fb . PS: Nie denerwujcie się :)

Gość gość
Ja mam joie literax na wycieczki wszelkie i jestem mega zadowolona - syn tez ma 6 mcy. Rozklada sie na plasko, wiec i on ma wygodmie a dla nas super wygodnie! Na co dzien nadal jedo.

Gość gość
Quinny zapp składa się cały w kosteczke i jest bardzo lekki

Gość oliwierkamama
Ja Pani polecam Jane Muu super się spisuje i małe rozmiary po złożeniu połączone z lekka waga. Używamy go już ponad rok i nadal zachwyca

Gość gość
JANE MUUM zdecydowanie jest spacerówką składaną do bardzo małych rozmiarów, a pewnie i zachwyc***ania dodatkowymi udogodnieniami. Więc tez polecam ten model

Gość gość
mój miał 3 miesiące jak poszedł do spacerówki-rozkładana całkiem na płasko, ja mam ritmo i jak wcześniej jeździliśmy fiatem bravo to się mieścił spokojnie i jeszcze torbę można było zapakować, po za tym dużym plusem jest to, że jest lekki, rozkładany całkiem na płasko i zimą świetnie sobie radzi (kupiłam go w lipcu 2013).

tez rdzilabym quinny obejrzec, bo one sie skladaa do malych rozmirów, poza tym 6 miesieczne dziecko jesli siedzi to czemu ma się kisic leżąc w gondoli?

Gość enmanrurang1970wwawj
Hej, Dziewczyny- chciałabym zaprosić Was do nowego sklepu internetowegowww.joyfashion.pl . Znajdziecie tam piękne kobiece buty w przystępnych cenach . Zapraszamy równiez na nasz profil na Fb . PS: Nie denerwujcie się Jasne http://3dvf.me/14