Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona ma obsesję na punkcie naszego ślubu

Polecane posty

Gość gość

Od ślubu minął rok, a ona dzień w dzień ogląda fragmenty filmu weselnego. I nie przesadzam, robi to kilka razy w tygodniu. Rozumiem, że można od czasu do czasu obejrzeć, ale żeby prawie codziennie? Czy to jest normalne? W dodatku ogląda zdjęcia na portalach społecznościowych ze ślubów swoich znajomych, czasem je kopiuje i porównuje z naszymi. O co w tym chodzi? To jakaś obsesja?

Gość gość
Mnie juz nudziła druga powtórka dvd naszego ślubu, a co dopiero częściej ogladac ;)

Gość gość
Ja tez mam obsesje na punkcie slubow ogladam codziennie zdjecia ze slubow w necie innych par mlodych ogladam na youyube sluby przygotowania wesele czolowki w grafice wszystko co jest zwiazane ze slubem suknie welony buty podwiazki fryzury paznokcie dekoracje kosciola salo domow panstwa mlodych pojazdy do slubu torty obraczki podziekowania itp itp doslownie wszystko co jest zwiazane ze slubem i weselem.

Gość gość
No dobrze, ale jesteś przed ślubem, czy po?

Przed ślubem to jest zrozumiałe, ale po, tak często. Powinieneś porozmawiać z żoną i poznać przyczynę, dlaczego tak lubi wracać do ślubu, może jej po ślubie czegoś brakuje? myślę, że rozmowa dużo wyjaśni.