Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwolnienie z wfu na gwałtu rety!!!!

Polecane posty

Gość gość

otóż, otóż... dzisiaj byłam u ortopedy (mam zwyrodnienie stawów kolanowych). z prawym kolanem jest duża poprawa, w lewym stan się pogorszył, ponieważ odczuwam bóle nawet podczas wchodzenia po schodach... z tym, że tym razem mu coś odwaliło i postanowił, że nie wystawi mi (jak co roku) zwolnienia z wf-u, bo może będzie ok.... super, tylko skoro przy każdym przysiadzie mnie to kolano boli, to jak ma być ok? no i jest problem, bo zaraz wyjeżdżam, nie będzie mnie już w domu przez 3 miesiące, więc nei będę miała czasu, żeby znów do niego pójść, a z ćwiczeniem nie dam rady. (tak, próbowałam) kto więc może mi od ręki, bez badań, czym prędzej wystawić w Poznaniu zwolnienie z w-fu? rodzinny cos pomoże? nie mogę czekać, bo za chwilę rozpoczęcie roku :/

Gość gość
Nie wiem czy przyjmą Ci od rodzinnego? U mnie na uczelni był wymóg, że zwolnienie musi być od specjalisty. Spróbuj iść do innego ortopedy. Heh, miałam identyczną sytuację- kolana, mój ortopeda nie chciał wypisać zwolnienia mimo że nie jestem w stanie zrobić przysiadu, nawet przy rowerku mnie kolana bolą;p poszłam do innego

Gość gość
tak, od rodzinnego by przeszło, tylko że moja lekarka nie jest zbyt sympatycznym i chętnym do wystawiania zwolnień człowiekiem :(