Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż pięknej kobiety

Odzież codzienna czy może być erotyczna?

Polecane posty

Gość gość
Oj dla mnie taka wielka dupka to dodatkowy afrodyzjak :) Podoba mi się wtedy opięta spódnica ponad kolana i gdy się odznacza pod nią pas do pończoch. To mnie powala.

Gość Mąż pięknej kobiety
Laf chyba nie znasz facetów. Chyba zakochany? (dziwne, że nie jesteś pewna, ale to Jego wina, że się nad tym zastanawiasz) Zakochany czyli niewiarygodny? Jak kocha to kocha "że jestem za gruba, mam wielką d**ę i celulit", a może nawet za to. Myślę że niejedna zazdrościć Ci może, chociaż Cię nie widziałem. Podkreślasz swoją seksualność?

Pisałam już, że jeśli chodzi o strój codzienny, to priorytetem jest raczej wygoda. Przeważnie noszę spodnie i jakieś sportowe obuwie na płaskiej podeszwie. Buty na obcasie, spódnice rezerwuję na specjalne okazje... albo na intymne sytuacje z mężem ;)

Gość Mąż pięknej kobiety
Moja Pani pracuje w takim miejscu że faktycznie też najważniejsza jest wygoda i komfort. Ale często się zdarza że niby przypadkiem ubiera się w mojej obecności. Zakładając bieliznę rano ja już wiem ze wieczorem pewnie się coś wydarzy. Ona też to wie, zresztą robi to zazwyczaj specjalnie. Widząc ja rano w efektownej bieliźnie w sumie cały dzień już o Niej myślę. Parę sms w ciągu dnia w typie "widziałęś mnie rano?" lub coś w tym stylu i wieczór jest cudowny.

Gość golabek pokoju
Ja swojego specjalnie szczuje rano bielizna :p lubie jego wzrok na sobie. zakladam baaardzo wolno bielizne a potem zastanawiam sie dlugo co na siebie wlozyc :)

Gość gość
Mąż pięknej pani to kto? Pilnuj żony i ją pieść a nie skaczesz po topikach jak ty masz żone to ja święta jestem

Gość gość
Przyjdzie informatyk i zniszczy ten temat

Jeśli szukassz erotycznej bielizny to koniecznie zajrzyj do nas www erotoys pl Znajdziesz u nas duży wybór najlepszej jakości. Ponadto oferujemy szeroki wybór gadżetów erotycznych akcesorii czy różnego rodzaju preparatów na potencję. Naszym klientom zapewniamy dyskrecję. Zapraszamy :)