Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panella

czy facet w wieku 24 lat może chcieć poważnego związku?

Polecane posty

Gość Panella

Mam 31 lat i spotkałam 24-latka. Jestem samotna i mam już dość szukania. Czy mężczyzna w tym wieku może już myśleć o stałym związku i założeniu rodziny?

Gość gość
moze ae nie musi

Gość gość
raczej nie, daj sobie spokoj, ja bylam z 5 lat mlodszym i tylko zmarnowalam 3 lata, nigdy wiecej mlodszych

Gość gość
Ehh... To po co się bierze za dojrzałą kobietę? Chyba powinien sobie zdawać sprawę, że ja nie szukam zabawy w tym wieku...

on się pewnie toba zauroczył bo jesteś jeszcze dosc młoda ale jak minie zauroczenie to poszuka sobie młodszej

Gość gość
Może chce żebyś go nauczyła czegos w seksie? Młodym facetom wydaje się, że starsze kobiety są wiecznie napalone. Ja bym nie myślała o nim w kategoriach poważnego związku, jak chcesz coś poważnego to znajdź sobie faceta w swoim wieku, po co bierzesz się za młokosa?

Gość gość
Jak poznałam mojego to miałam 25 lat a on 23... Razem jesteśmy prawie 7 lat i niedawno urodziło nam sie drugie dziecko wiec na swoim przykładzie moge powiedzieć ze nawet młodszy moze chcieć;)

Gość gość
Ehh... Długo byłam sama, nikt się w tym czasie inny nie pojawił, a on jest na prawdę fajny, dlatego się zastanawiam... Myślicie, że on wie czego chce? Czy się zabawić czy związku? Byłby w stanie odpowiedzieć na to pytanie? Ja jak miałam 25 lat, to byłam już dojrzała emocjonalnie, ale może faceci mają inaczej.

Gość gość
niektorzy wola starsze.

może, ale nie musi akurat z Tobą. Wiek i dojrzałość do związku nie są powiązane :)

Gość gość
Zapytaj jego, a nie nas :D ja znałam 24 latka, który wręcz marzył o rodzinie i szybko tą rodzinę sobie zrobił :)

Gość gość
To zależy od człowieka. Czasem spotkasz 20latka, który chce czegoś więcej, a czasem 30latek jeszcze będzie wolał się "wyszaleć."

Gość gość
No tak, ale ten Twój młodszy był tylko 2 lata, więc nawet nie odczuwał tej różnicy...

Gość Panella
To już sama nie wiem czy próbować czy nie. Może mu powiem, że szukam poważnego związku, a nie zabawy. Jak będzie chciał tego drugiego, to szybko ucieknie :D

Gość gość
tak.porozmawiaj z nim.