Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydalibyscie 1600zl na tablet??

Polecane posty

Gość gość

Bardzo brakuje mi tabletu, poprzedni dostalam i usiadlam na nim:O Ten ,ktory ma dobre parametry i mi odpowiada kosztuje 2000zl (wersja LTE), wersja wi-fi 1600zl. Gdyby byla wersja lte za 1600 to bym sie nie zastanawiala, ale 1600zl za samo wi-fi to moim zdaniem sporo. Wydalibyscie tyle?

Gość gość
Ja kupiłam LTE za 1599zł i uważm że jest super

Gość gość
no ale ten moj kosztuje 1600 tylko z wifi:O jaki masz?

Gość gośćula
ja bym raczej nie wydała tyle kasy na tablet ,oczywiście zależy to tez od twoich możliwości finansowych. Moje są średnie , ostatnio kupowałam lapka , miałam przeznaczyć na niego max 3000, jednak kupiłam takiego za 2400 a 600 zainwestowałam w dentyste /estetyka/

Gość gość
no ja mam pecha ,bo 1 miesiacu rozwalilam tablet, drogi telefon i moj lapek ma 6 lat i bede musiala sobie w przeciagu roku wszystko kupic:O Tylko, ze ja wole porzadny sprzet niz jakies gowno.

Gość gośćula
natomiast gdybyscie zobaczyli mój telefon to pomyślelibyście że to fon jakiegoś staruszka :D:D , bez kamery ,mp3 ,nie dotykowy ,no...nowy taki kosztuje chyba 70 zł max. Nie potrzebuje lepszego bo nie korzystam z jego funkcji. Natomiast uwielbiam muzykę więc sprzęt do grania muszę mieć pierwsza klasa. A z tym telefonem to raz była taka syt śmieszna bo mój syn nastoletni ma taki wypas galaxy coś tam smartfon ,no i mu zabrała pani w szkole ,ja przyszłam po ten fon a w tym czasie mój złomek zadzwonił ,mina pani bezcenna :D

Gość gość
Mój apple kosztował 3 tys.

Gość gość
Zastanow sie do czego chcesz wykorzystac ten tablet. I przemysl to bardzo powaznie. Czy beda to tylko strony www, obejrzenie filmu, sluchanie muzyki czy raczej gry? Wiadomo ze jezeli chcesz porzadnie pograc na tablecie to musisz wylozyc wiecej. Jezeli nie zalezy ci na grach to mozesz sobie drogi tablet darowac. Do tych rzeczy ktore wymienilem na poczatku wystarczy zwykly tablet z modemem 3g. 10,1 cala przykladowo.

Gość gość
Poprzednio mialam nexusa 7, ktory mial swietnie parametry w stosunku do ceny, dlatego nie chcialabym kupowac czegos gorszego. Na tablecie glownie przegladam neta i ogladam filmiki na youtube, wiec teoretycznie moglabym miec cos tanszego, ale nienawidze jak mi sie android przycina, laguje, wiec nie ma co kupowac szajsu. Czekam, az w koncu nexus zapowie tegoroczne tablety, ale chyba sie nie doczekam.

Gość gość
Nie. To zdecydowanie za dużo. Taki tablet można kupić o wiele taniej. Polecam stronę internetową X-KOM. To sklep internetowy gdzie można kupić wymarzoną rzecz za cenę za jaką się chce! Można negocjować cenę trzy razy. Albo przyjmą propozycję albo odrzuca. To zależy już od nich