Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem sie w dziewczynie która jest ze mną dla kasy

Polecane posty

Gość gość
Ok, ty zakochales sie i tyle zmienilo sie w waszej relacji albo poprostu stwierdziles, ze w tym wieku wypada zwiazac sie. Wyszalales sie, a teraz chcesz zlapac mlodsza laske, ale ona tez nie jest glupia i nie bez powodu wybrala Ciebie na uklad, bo zapewniasz jej wygodne i beztroskie zycie oraz znajomosci. Mieszkacie razem? Ile wydajesz na nia miesiecznie, co jej fundujesz?

Gość gość
Jasne, że mieszkamy razem. W sumie nie funduje jej dużo, takie tanie pierdoły typu restauracje, kino, teatr. Czasem daje jej jakiś prezent bez okazji, na przykład jak jesteśmy na zakupach i podoba mi sie jakieś ubranie jakie przymierza. Ale to nie tak często. No i wakacje ja postawiłem ale byliśmy cały miesiąc we Francji więc nie byłoby jej stać z jej pęsją. Przecież co dopiero skończyła studia. Ale na święta i urodziny też kupiła mi drogie prezenty, jak na jej pensje to nawet bardzo drogie. Związek jest wspaniały, spędzamy czas ze sobą bardzo miło, no i iskrzy. Jeśli przez rok nic sie nie pogorszy to raczej poproszę ją o ręke.

Gość gość
Jeśli sie zgodzi za mnie wyjść to na pewno nie dla pieniędzy, bo zapowiada się przed nią wspaniała kariera, napewno bedzie jej się dobrze powodzić materialnie.

Gość Magdalena_88
26 latka wytłumaczy Ci sytuacje zaraz kolego. Byłam w 10 letnim związku z chłopakiem i najdroższy prezent to kot którego mam do dzis reszta nie przekracza 100 zł. Moje prezenty były dużo droższe nie będe pisać jak. W kryzysowym dla mnie momencie, kiedy wszystko się posypało uciekł. Ten moment uświadami Ci tylko jedno - juz wiesz że facet był z Tobą dla wygody w trudnych momentach w jedną godzinę zniknie. Poświęć jedną chwile na zastanowienie się - ok kocham ją oświadcze się jej - ona się zgodzi - co później rozwód z połową majątku papa. Jesli się zgodzi podpisz intercyze zobaczysz jak jej miłość jest trwała ;)

Gość gość
Postaraj się zrobić jej dziecko. Może pokocha cię jako dobrego tatusia jej maleństwa? A poważnie, wiedziałeś w jaki związek się pakujesz. No to masz za swoje. A o dziecku i tak pomyśl.