Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile tabletek zjeść żeby odejść z tego świata?

Polecane posty

Gość gość

Ile wystarczy?

Gość gość
zależy jakich. Jak apap to 40 sztuk dziecinko :(

Gość gość
a jaką masz pewność, że TAM będzie lepiej?

Gość gość
Nie wiem czy będzie lepiej. W każdym bądź razie mam dość życia. Nic mi nie układa się i nie ułoży.

Gość gość
Do Australii przyjmuja mlodziez od 21 do 35 lat. Poczekaj troche, popytaj, moze sie zalapiesz. Tam sie nauczysz jezyka i jakas prace dostaniesz

Gość gość
Skończyłam 29 lat i nic nie mam, pracy, znajomych, faceta, pieniędzy po prostu nic. Po co dalej się męczyć skoro i tak nic z tego nie będzie?

Gość gość
a jakie masz umiejętności, wykształcenie?

Gość gość
Mi też jest ciężko ale mam nadzieję że nigdy się nie zabiję i inni nie będą chcieli mnie zabić.

Gość gość
Mam wykształcenie takie jak ma Ferdek Kiepski

Gość gość
w takiej sytuacji polecam sport - np siłownię, albo sztuki walki. nic tak nie poprawia samooceny jak widok tego że stajesz się lepszy/lepsza z dnia na dzień. poza tym zamiast się poddawać pomyśl co robisz nie tak i to zmień. jak nie masz pracy to ucz się języków i wyjedź. trudne? no jasne że trudne ale warto - powodzenia w życiu i głowa do góry. nie od razu Kraków zbudowano

Gość gość
Uczę się angielskiego na własną rękę. Mam doświadczenie w dziale DOK, pracowałam w sklepie, w restauracji i trochę w hotelu. Skończyłam studia na kierunku hotelarstwo i gastronomia. U mnie w okolicy ciężko coś znaleźć. Trzeba mieć farta albo znajomości. Nawet nie mam z kim pogadać o mojej trudnej sytuacji :( A na siłownię to za co pójdę jak nie mm pieniędzy? Chyba za wszy.

Gość gość
Trzeba było zostać lekarzem a nie teraz biadolić!

Gość gość
to po takich studiach i angielskim możesz pracować w branży turystycznej na całym świecie :)

Gość gość
wyjedź do dużego miasta - co cie trzyma w twojej okolicy? bo z tego co piszesz to nic

Gość gość
szukasz czegoś za pośrednictwem neta? poszukaj na portalu gumtree.pl w zakładce praca: gastronomia, hotelarstwo - masz przecież wykształcenie kierunkowe i trochę doświadczenia wyjedź choćby na drugi koniec polski - pożycz ze 200 zł od kogoś na na bilet - w hotelarstwie przecież często można mieszkać w miejscu pracy

Gość gość
Nie rob tego,bo wtedy czeka Ciebie zycie wieczne w piekle a potem katolicy się dziwią, że ludzie nienawidzą kościołą :O właśnie DLATEGO, bo zamiast szerzyć miłosierdzie i pomoc to wolą straszyć piekłem. Autorko, poszukaj psychiatry na nfz, spróbuj brać leki przez miesiąc, powinaa byc poprawa na tyle, że będziesz miała sama siłę do zmian w zyciu. Sama sobie nie pomożesz bez wsparcia innych

Gość gość
chłopaki z Australii szukają żon w Europie, Polki też mają spore szanse