Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam znalezc partnera majac 28 lat??

Polecane posty

Gość gość
Prawdziwa milosc zaczyna się od kibla.

Gość gość
kobieta wystarczy, że chce a znajdzie.

Nie rozumiem dlaczego tak się uwzięliście na tą dziewczyne, moim zdaniem nie zrobiła nic złego. Oddała się facetowi który ją pociągał, a przede wszystkim który był wobec niej szczery, ponieważ jak napisała powiedział jej,że nie chce jej nic obiecywać aby jej nie zranić.Przecież ten facet nie wykluczył,ze między nimi nic nie będzie, tylko przyznał się do swoich uczuć, miłość czy zauroczenie nie jest czymś co "must have" teraz,natychmiast,zaraz tego się nie da wymusić ... Nie rozumiem waszego stanowiska, czy to,że facet jest wobec nas szczery oznacza,że nas nie szanuje? Przez 2 miesiące nie da się kogoś pokochać bo jest to zwyczajnie zbyt krótki okres czasu, a wy się chyba spodziewacie,ze facet będzie po 2 miesiącach rzucał wam deklaracje które chcecie usłyszeć( a które tak naprawdę nie mają nic wspólnego z prawdą ) żenada! Zastanówcie się nad sobą dziewczyny bo naprawdę sądząc po waszych wypowiedziach musicie mieć niezły ból d**y z zazdrości,że komuś się dobrze układa i jest szczęśliwy..

Gość gość
Mam 31, za sobą kilka związków kilkuletnich, myslę, że jestm osoba atrakcyjną, ponieważ ciągla jacys faceci kręcą się wokół mnie, zazwyczaj młodsi (mówią, że młodo wyglądam i myslą, że jestem młodsza) ale pomimo to teraz jestem sama, nie chce być na siłę z kims byle być! Mam wiele koleżanek, które usidliły swoich księciów z bajki, a teraz albo są po rozwodzie, albo nieszczęśliwe, myslę, że związek w tym wieku to coś bardziej poważnego niż jak się ma 20 lat! Także wolę poczekać i dokładnie dokonać selekcji! Także autorko głowa do góry!

Gość gość
Selekcji? W twoim wieku to jak będzie już facet w miarę normalny to bierz i nie puszczaj, bo potem będziesz żałować, jak cię nikt nie będzie chciał za parę już tylko lat.

Gość gość
prawdziwa milosc to milosc bezwarunkowa

Gość gość
Śmieszy mnie takie małomiasteczkowe myslenie "bierz puki chce" nie ważne jaki, byle był! Ludzie to nasze życie, chciejmy być szczęśliwi, sami lub z kimś. A nie jakieś stereotypy, że trzeba mieć kogoś bo wstyd ja się ma 30 lat i jest się samemu!

Gość WERONIKA_62004
Powiem ci tak.. wiem jak to zabrzmi, ale poszukaj w necie. Moja mama zaczęła, miała już kilka związków, ale nie może znaleźć kogoś dla siebie. Ja długo byłam sama to poradziła mi wlaśnie tą stronkę www.dyskoteka.co, może znajdziesz jakąś inną, bo w necie pełno jest tego, ale naprawdę zacznij chociaż od niej. Ja już jestem po ślubie wiec wiem co mowie ;)) pamiętaj www.dyskoteka.co !!