Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo znacie takich przypadkow???

Polecane posty

Gość gość

znam jeda psychopatke, ktora znecala sie nad mezem, w domu nie robila nic poza jedzeniem, tresowala go na najhorrendalniejsze sposoby, podstepnie otrula 2 osoby z jego rodziny, zeby przejac ich mieszkania, pastwila sie nad kazdym slabszym czlowiekiem z jakim sie zetknela, A TERAZ zalozylakonto na fejsie i rznie poukladana, ciepla, serdeczna, troskliwa, madra i szacowna kobieta, ktora zawsze sluzy rada i pomoca.. zoladek mi wyszedl uszami.

Gość gość
jedna podobna mnie urodziła...

Gość gość
jak masz na imie?

Gość gość
ania przypadkiem?

Gość gość
ta, strzel jeszcze kilka popularnych imion a nuż trafisz. psychopatów jest więcej niz nam się wydaje, to nie musi byc pedofil czy gwalciciel, niektórzy umieją się wtopic w tłum i jestem przekonana, ze kazdy z nas zna 2-3 takie osoby. tylko nie każdy ma "szczeście" zobaczyć co się kryje za uśmiechem

Gość gość
nic nie strzelam. jej jedyne dziecko zrobione zeby uwiazac ofiare, ma na imie ania. i chociaz uciekla od niej najdalej, na fejsie do siebie slodza. ja pierdole, jak to mozliwe??????

Gość gość
no tu na ogolnej, to jak widzisz mnostwo takich przypadkow. bo omijaja temat z daleka.

Gość gość
ciekawe po co taka lajza to robi.

Gość gość
Ja nie znam osobiście, ale jest świetny artykuł o stalkingu internetowym, Wpiszcie sobie w Google "o Janie co Natalii wysłał maila", chyba na stronie na temat . pl o tym pisali... Ja byłam w szoku jak go przeczytałam i do końca trzymał mnie w napięciu. Mnie zastanawia po co ludzie to robią, ale to jest choroba psychiczna i po prostu to są nienormalni ludzie, potrafią prowadzić podwójne życie.. Tak samo polecam filmik Catfish po ang, jest to o kobiecie w necie która miała 16 profili na fejsie i stworzyła obraz rodziny i znajomych, wykreowala w necie swój własny świat, pisała nawet jako swoje dziecko. Ona malowala a w necie udawała ze to obrazy jej córki, że to dziecko wygrywa konkursy itd ze maja swoją galerie otworzyć... Po prostu całe złożone historie tworzyła, pisała komentarze, udostepniala zdj na fb jako ci ludzie i ktoś z zewnątrz mógł myśleć ze to po prostu paczka znajomych bardzo dobrych. Poznała tak jakiegoś , w ogóle ona dawała czyjeś zdj jako swoje i on się zakochał, pisali non stop i on wpadł na pomysł odwiedzenia jej niezapowiedzianie.... No i się okazało ze ma córkę zdrowa a wzięła ślub z facetem i się opiekuje całymi dniami jego uposledzonymi dwoma nastoletnimi synami. Była starsza, gruba i nie taka ładna, ale miała w oczach coś pięknego... W każdym razie w necie dawała czyjeś zdj i miała swój świat, nawet stworzyła swój profil i swojego męża ale ze zdj modeli i ze wspaniałym życiem, a byli to "znajomi" tej z którą pisał ten facet

Gość gość
W każdym razie chodziło o to ze ona z tych 16 profili pisała nawet z facetem i on tak poznał ta cała "rodzinkę", udostepniala wpisy wzajemnie na tych profilach itd. Mnie to przeraza bo ktoś potrafił tak wiele czasu dać na to by stworzyć to coś.. Coś okropnego. Oni kilka miesięcy czy nawet rok pisali zanim ten facet z neta się do niej wybrał A jej mąż myślał że ona ma nabywcę na te obrazy i był niczego nieświadomy co się dzieje.... .

Gość gość
o dziz, tu nie chodzi o stalking........... czy jest gdzies glupsza nacja od polakow..............?

Gość gość
Idiotko, wiem ze nie o to chodziło ale to też psychopaci

Gość gość
Tępa wariatka, co się jej czepiasz jak sama nie umiesz czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
chyba nawet cofniety w rozwoju, zobaczy, ze twoj tasiemiec ma sie jak piernik do wiatraka, do startera. i zamiast wyzywac kogokolwiek, idz do szkoly i psychiatry, kobieto! twoj poziom agresji i uposledzenia jest dramatyczny!!